CRIMSON NEWS

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

"Oι εχθροί είναι εκτός των τειχών.Ας ενωθούμε..."

Στο ραδιόφωνο της ομάδας τοποθετήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό και την ήττα των «βυσσινί» σε ένα ματς όπου αδικήθηκε από τον διαιτητή κ. Κουτσιαύτη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξήγησε πως το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού και η ήττα προήλθε από λάθος του Γιαννιτσάνη να μην μαρκάρει τον Χίλιεμαρκ, με τον ποινικολόγο πάντως να ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης δεν θα καεί στη πυρά γι’αυτό.

Παράλληλα μίλησε στο ίδιο μήκος κύματος με τις χθεσινές του δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, όπου αναφέρθηκε στο Θωμά Μητρόπουλο πως είναι το πρόσωπο που κινεί τα νήματα στην ελληνική διαιτησία, όπως και στις ομάδες που έχουν άλλους ιδιοκτήτες από αυτούς που διαχειρίζονται τις ΠΑΕ.

Τέλος, ζήτησε από τους Βετεράνους της ΑΕΛ και τους οπαδούς να βγουν μπροστά καθώς η ομάδα δέχεται πόλεμο και αυτοί θα πρέπει να είναι οι θεματοφύλακες της εικόνας της στο δύσκολο έργο από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θέλω να δώσω μόνο ένα μήνυμα. Όλοι έχουν καταλάβει πως η ΑΕΛ είναι καλά και ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει εξοφλήσει. 185.000 μπήκαν χθες στους λογαριασμούς των παικτών. Δεν έχω πάρει ακόμα λεφτά από τη NOVA από την περασμένη σεζόν. Αλλά είμαστε μία ομάδα που λειτουργεί.

Το δεύτερο σημαντικότερο είναι πως υπάρχει απίστευτη ηρεμία στα αποδυτήρια με τον κ. Φυντάνη. Είναι στο χαρακτήρα του να το πετυχαίνει. Παίκτες διαφορετικοί έχουν γίνει φίλοι μεταξύ τους, αλλά και με τον προπονητή. Πλέον υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Αν έβλεπα την εικόνα του Ανέστη με τον Βράνιες, που είναι αληταράς κι έχει κάνει την ΑΕΚ άνω κάτω δεν ξέρω τι θα γινόταν. Είχαμε κι εμείς τέτοιους στα αποδυτήριά μας. Το Μαρουκάκη, τον Αναστασόπουλο και παλιότερα τον Ναγιάρ που ήταν παρτάκιδες και εγωπαθείς».

Για τους Βετεράνους και τους οπαδούς: «Τα αποδυτήρια της ΑΕΛ όμως είναι μια γροθιά τώρα. Εκείνο που μας λείπει και θα το υλοποιήσουν οι Βετεράνοι είναι να βγουν μπροστά. Αυτοί είναι που έκαναν την ΑΕΛ μεγάλη και αυτοί θα πρέπει να κάνουν τις ανακοινώσεις κι όχι εμείς. Εμάς μας λοιδορούν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία να μας τιμωρήσουν. Αυτοί θα πρέπει να βγάζουν τις ανακοινώσεις μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς. Αυτοί είναι οι θεματοφύλακες της ομάδα. Εγώ είμαι μόνο ο οικονομικός θεματοφύλακας και ο διοικητικός. Την εικόνα όμως την έχουν οι Βετεράνοι και οι οπαδοί.

Οι οπαδοί μας έλειψαν για δικούς τους λόγους. Θεωρώ πως θα είναι μαζί μας και αφυπνίστηκαν. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως είμαστε μόνοι μας και έτσι ήμασταν πάντα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καταλάβουμε πως οι εχθροί είναι απ’ έξω.

Αφού φτιαχτεί η ομάδα και πάρει το μέγεθος που της αξίζει, τότε θα δεχθώ να έρθουν και να πουν πως ο Κούγιας δεν κάνει γιατί η ομάδα είναι για μεγαλύτερο ιδιοκτήτη. Μέχρι τότε να ξέρετε πως υπάρχει κάποιος που πληρώνει και βγαίνει μπροστά με προσωπικό κόστος. Χαλάω τη δημόσια εικόνα μου καθώς πρέπει να πολεμάω.

Όλα τα παιχνίδια είναι πολεμικά από εδώ και πέρα. Μπροστά θα πρέπει να είναι οι Βετεράνοι και οπαδοί. Αν δεν γίνει αυτό τότε θα πέσουμε σε ομάδες που έχουν πουληθεί και φαίνονται άλλοι ιδιοκτήτες κι άλλοι κάνουν κουμάντο. Μάλιστα κάνουν και ευρωπαϊκές πορείες. Δεν είναι μόνο μία ομάδα αλλά τρεις ίσως και τέσσερις και είναι προστατευόμενες.

Παλιά από τον Παναθηναϊκό όταν είχε τη παντοδυναμία ο Βαρδινογιάννης, πιο μετά όταν είχε τη παντοδυναμία ο Κόκαλης. Και είναι και τώρα. Εμείς τώρα πρέπει αυτή τη θαυμάσια ομάδα που έχουμε με παίκτες που λείπουν ακόμα με τραυματισμούς ή τώρα είναι έτοιμοι καθώς δεν προετοιμάστηκαν. Βλέπουμε όμως πως έρχονται ο Μασούρας, ο Ρέντζας, ο Γιαννιτσάνης. Ακόμα κι αν αυτός φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΛ.

Η ήττα φέρει ονοματεπώνυμο, αλλά δεν θα ρίξουμε στην πυρά τον Γιαννιτσάνη. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Η ομάδα έχει ανταγωνιστική εικόνα πια. Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Πατήσαμε το ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που διέσυρε πριν 15 μέρες τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χθες μας κατακρεούργησε η διαιτησία.

Στη φάση του Φατιόν θα μπορούσε να δώσει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Επίσης τέτοια τραβήγματα γίνονται μέσα στη περιοχή είκοσι φορές σε κάθε αγώνα. Αλλά είναι μέρος του συστήματος. Ο Κουτσιαύτης είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός. Ο Καραβασίλης φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ στη Καβάλα ξέρω τι γίνεται σ’ όλη την Ελλάδα».

Για τη διαιτησία: «Αυτό πάντως δεν θα είναι το πιο άγριο σκηνικό. Ξέρω ποιος κινεί τα νήματα και έχω τοποθετηθεί. Είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος κι έχει ενεργοποιηθεί. Και τα κινεί για μία άλλη ομάδα κι όχι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίρνει την εύνοια για να μην δικαιούται μετά να μιλάει. Το ίδιο κι ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος το μεγάλο θύμα μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ.

Μεθαύριο με τη διαιτησία το παιχνίδι στο ντέρμπι μπορεί να είναι άψογη. Αυτός που κινεί τα νήματα μπορεί και να το κάνει να βγει μια ισοπαλία.

Οι εχθροί μας είναι εκτός των τειχών. Ας ενωθούμε. Αυτό είναι το σημαντικότερο και να μη λείπει κανείς από το γήπεδο. Ο καθένας πρέπει να διορθώσει τα λάθη του. Όλοι κάνουμε, αλλά πρέπει όλοι να δουν τι έχουν κάνει. Εγώ θα μείνω στο παραβάν».

Για τη συνέχεια της ΑΕΛ και τον Ηλία Φυντάνη: «Η ΑΕΛ είμαι σίγουρος πως θα μεγαλουργήσει. Η εικόνα που είχαμε με τους κωμικούς προπονητές που ήμουν αναγκασμένος να πάρω καθώς με ζάλισαν πως η ΑΕΛ πρέπει να πάρει μεγάλο προπονητή δεν πήγε σε καλό. Δίναμε 15.000 ευρώ το μήνα μισθό σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να βγάλουν εντεκάδα ούτε για τοπικό πρωτάθλημα. Γέλαγα μ’αυτά που έβλεπα. Ο Φυντάνης όλους αυτούς τους έχει για πρωινό. Το ίδιο έγινε και με τον Πετράκη, δωρεάν πέρασε από πολλές ομάδες πριν φτάσει εκεί που είναι.


Εμείς έχουμε καλό προπονητή, καλή ομάδα και κυρίως καλούς ποδοσφαιριστές. Όλα θα τα φτιάξουμε. Αρκεί κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός να το αντιμετωπίζουμε όπως τα τελευταία».


πηγή:sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου