CRIMSON NEWS

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

'Εχασε ο Απόλλων, νίκες για ΟΦΗ και Παναχαϊκή!

Μια Παναχαϊκή… από τα παλιά!

Με σπουδαία εμφάνιση, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε 2-0 των Τρικάλων στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Football League και έδειξε πως στο φετινό πρωτάθλημα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο εύκολα απ’ ότι φαίνεται από το τελικό σκορ (1-2) πέρασε ο ΟΦΗ από την έδρα του Πανσερραϊκού, με τους Κρητικούς να δείχνουν εξ αρχής τα… δόντια τους! Τρίποντο για τον Αχαρναϊκό, 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Κισσαμικός της ΑΕ Καραίσκάκης!

Με γκολ του Αρώνη, ο Αχαρναϊκός «λύγισε» τον Απόλλωνα Λάρισας στο Μενίδι (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν την ισοφάριση στο 87ο λεπτό με φάουλ του Καρακατσάνη.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Αφράτης, Αρώνης, Καζβιρόπουλος, Παπασάββας, Εζουμέζου (71' Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης (9' Ξαγοράρης - 56' Καρβουνίδης), Ζαφειράκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Μαργαρίτης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (80' Μίλιτς), Λαμπρόπουλος (61' Αγρόδημος), Σαχινίδης, Βουτσιάς (71' Καρακατσάνης), Μαυριάς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσουκαλάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζήρδας (Αθηνών), Δέτση (Αθηνών)

Στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, λοιπόν, η νεανική και… ελληνική Παναχαϊκή «λύγισε» με 2-0 τα Τρίκαλα! Παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν σε γκολ και το… πλήρωσαν στην επανάληψη!

Στο 59ο λεπτό, ο Πολίμος έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στον Βέρτζο και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αποστολίδη. Σαν να μην έφτανε αυτό για τα Τρίκαλα, ήρθε ο Στεργίδης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει με σουτ το τελικό σκορ.Τέλος, ο Κισσαμικός επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης με γκολ του Ξυδά, με τους Κρητικούς να τελειώνουν το ματς λόγω αποβολής του Τόλι.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο, 28/10

Άρης-Αιγινιακός 5-0
(18' Πλατέλλας, 24' Πασάς, 31' Κάσσος, 74' Καπνίδης, 90'+3' Μπαργκάν)

Κυριακή, 29/10

Εργοτέλης-Καλλιθέα 0-0

Βέροια-Απόλλων Πόντου 0-1
(87’ Καλογέρης)

Σπάρτη-Παναιγιάλειος 1-1

(85’ Οικονομόπουλος - 12’ Αρναρέλλης)

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(13’ πεν., 47’ Κάσες)

Δευτέρα, 30/10

Αχαρναϊκός-Απόλλων Λάρισας 1-0
(65’ Αρώνης)

Παναχαϊκή-Τρίκαλα 2-0
(59’ Πολίμος, 90+2’ Στεργίδης)

ΑΟΧ Κισσαμικός-Καραϊσκάκης 1-0
(56’ Ξύδας)

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 1-2
(90+3’ Τσελεπίδης - 38’ Χαντί, 63’ Κουτσιανικούλης)

Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Εργοτέλης-ΑΟΧ Κισσαμικός
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αχαρναϊκός
Καλλιθέα-Παναχαϊκή
Απόλλων Λάρισας-Βέροια
Τρίκαλα-Άρης
Απόλλων Καλαμαριάς-Σπάρτη
Αιγινιακός-Δόξα Δράμας
Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου