CRIMSON NEWS

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Έχασε ο Αστέρας, νίκησε ο Απόλλων!

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δείχνοντας ψυχή και πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση σε δημιουργικό επίπεδο, επικράτησε μόνο 2-0 της αγνώριστης Ξάνθης, χάνοντας ευκαιρίες και για ευρύτερο σκορ και έτσι έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 11’ ο Καστιγέχος κατάφερε να ανοίξει το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα, έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κονέ και με τον Αργεντινό να νικά τους πάντες στον αέρα ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλμπάνης στο 84’, που αφού νικήθηκε πολλές φορές από τον Ζίφκοβιτς, αποφάσισε να τον ξεπεράσει και να πλασάρει σε ανυπεράσπιστη εστία για το 2-0.


Από την άλλη μεριά, η Ξάνθη είχε μείνει στην υπερπροσπάθεια που είχε κάνει κόντρα στην ΑΕΚ, δείχνοντας εντελώς άνευρη και ακίνδυνη μπροστά στην εστία του Τσόβιτς.


Μπορεί η... ταυτότητα του ματς του Αστέρα με τον Πανιώνιο να έχει την υπογραφή του Μασούντ, που σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στη νίκη με 1-0 των «κυανέρυθρων», αλλά ο Κότνικ φρόντισε να κάνει απόσβεση του φετινού χρόνου του συμβολαίου του.

Με μεγάλη εμφάνιση του Σλοβένου τερματοφύλακα που ήταν καθοριστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου διατήρησε το δικαίωμα να παραμείνει στο παιχνίδι και χάρη στην αγωνιστική της άνοδο στο β' ημίχρονο και την ποιότητα των παικτών που στελεχώνουν τη μεσοεπιθετική γραμμή, επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες.



Από την άλλη μεριά, ο Αστέρας δεν μπορεί σήμερα να κατηγορεί κανέναν άλλον, πλην του ίδιου, καθώς δημιούργησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, πολύ περισσότερο στο α' ημίχρονο, αλλά και στο β' μέρος στο τέλος του ματς, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, που φάνηκε ανίκητος στις ανεπαρκείς -όπως αποδείχθηκε- τελικές προσπάθειες των Ισνάλντο, Μαντίντα, Δουβίκα και Τσιλιανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου