CRIMSON NEWS

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδας

Με τον Γεσίλ να σκοράρει με τακουνάκι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από το "Κλ. Βικελίδης", επικρατώντας 2-1 του Άρη και έκανε άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ματσάρα από τις λίγες, απ' αυτές που θα ήθελες να έχουν και άλλο και να μην τελειώσουν, ήταν αυτή που διεξήχθη ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο στο "Κλ. Βικελίδης" για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "κυανέρυθροι" άφησαν το καλύτερο για το τέλος και με "χτύπημα" στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, πέρασαν νικηφόρα με 2-1 και έκαναν άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όσο για τον Άρη, θέλει πλέον μόνο νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας, ώστε να πάρει την 2η θέση. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, μένει εκτός συνέχειας!


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τριάδη σε ένα ωραίο ματς η Ξάνθη επικράτησε με 4-2 του Εργοτέλη και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Αχαρναϊκό στη Νίκαια και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ζιλέ, Μαρτίνς και Εμενίκε τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, μετά και τη νίκη που είχε σημειώσει με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.  Οι "πράσινοι" του Πέτρου Δημητρίου, από την άλλη, έμειναν χωρίς βαθμό στον 5ο όμιλο, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο χάρη στα γκολ των Μάρκος Πάουλο και Μάρκο Μαρκόβσκι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και θα παίξει στο Ηράκλειο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά την ήττα από την Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, η νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Πανσερραϊκό ήταν μονόδρομος.

Ο Παναιτωλικός έκανε το χρέος και πιο εύκολα από ο,τι μπορεί να δείχνει το 2-0, πήρε τη νίκη επί των "λιονταριών" χάρη στο γκολ του Μάρκος Πάουλο στο όγδοο λεπτό και του Μάρκο Μαρκόβσκι στο 85ο.

Ο ΠΑΟΚ στο 89΄χάρη σε πλασέ του Μακ πήρε την νίκη με 0-1 απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου