CRIMSON NEWS

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Αγνοείται η νίκη για τον Απόλλωνα!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρα, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στη Ριζούπολη, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην «ουρά» της βαθμολογίας δίχως νίκη στο ενεργητικό τους.

Αρκετά κακό το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, γεγονός που πιστοποιούν άλλωστε οι μόλις δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, με τον Απόλλωνα πάντως να πλησιάζει στο γκολ στη μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε.

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Γκομές στο 10' να εκτελεί απευθείας φάουλ το οποίο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Τσόβιτς. Ακολούθησε η σπουδαία ευκαιρία του Απόλλωνα με πρωταγωνιστή τον Καστιγέχος στο 27ο λεπτό.

Έπειτα από σέντρα του Μάτσι ο Αργεντινός επιθετικός πήρε την κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ, αφού προηγουμένως είχε βρει το δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Άψογα ριφλέξ του Τσόβιτς και 0-0

Οι δύο ομάδες εξακολουθούσαν να μην βρίσκουν δρόμους προς τα αντίπαλα «καρέ», καθώς κατά κάποιο τρόπο είχαν αλληλοεξουδετερωθεί με τις περισσότερες μονομαχίες να γίνονται στο χώρο του κέντρου.

Πάντως είχε και η Κέρκυρα την στιγμή της στο πρώτο μέρος αλλά ο Τσόβιτς με πολύ καλά αντανακλαστικά απομάκρυνε την κεφαλιά του Κόντου στο 47' και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Χωρίς φάσεις στο δεύτερο μέρος και αποβολή για την Κέρκυρα

Ανάλογο σκηνικό χωρίς επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες υπήρχε και στο δεύτερο 45λεπτο. Εντυπωσιακό στατιστικό μάλιστα ότι δεν υπήρχε καν τελική προσπάθεια μέχρι το 60', με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε ανεκμετάλλευτες εκτελέσεις κόρνερ.

Στο 62' οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν ο Ντουάλα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μενδρινό, σε μία απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Κυριαρχία χωρίς ουσία για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η αριθμητική υπεροχή του Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε τον έλεγχο στην ομάδα του Βούλιτς η οποία άρχισε να απειλεί την εστία του Γιαννακόπουλου με τους Μενδρινό (65'), Κασιγέχος (72') και Μάατσι (75'), χωρίς ωστόσο να πλησιάσει με μεγάλες πιθανότητες στο γκολ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 82' όταν ο Αλμπάνης μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια τροφοδότησε τον Μάατσι ο οποίος από πλεονεκτική θέση νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο, που διατήρησε το 0-0.


Στο 87' ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, με την Κέρκυρα να «φλερτάρει» με την νίκη στο 91' αλλά ο Τσόβιτς απέκρουσε δυνατό σουτ του Αρτυματά, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μένει μέχρι το φινάλε.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου