CRIMSON NEWS

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ισοπαλία στο Αλκαζάρ!

Η ΑΕΛ Κ20 πανηγύρισε τον δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα της Super League U20 ενάντια στον Λεβαδειακό στο Αλκαζάρ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις κάνει γκολ, κράτησε ωστόσο το μηδέν στα μετόπισθεν αρχίζοντας σιγά-σιγά να δείχνει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος.

Άναρχο παιχνίδι με πολλές μακρινές πάσες από τις δύο ομάδες που έψαξαν την άμεση μεταβίβαση στην επίθεση.

Πολλές και οι δυνατές μονομαχίες ενώ το ματς περιείχε ελάχιστες τελικές προσπάθειες και συνάμα ευκαιρίες για τις δύο πλευρές με τη συνολική εικόνα να δείχνει μία υπεροχή για την ΑΕΛ που δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ αυτές τις ευκαιρίες.

Αγώνιστηκαν και οι επαγγελματίες Μακρής, Σαφαρίκας και Δερμιτζάκης για την Κ20, ενώ εκτός ήταν ο αρχηγός της ομάδας Άγγελος Καρατάσιος λόγω τιμωρίας (κόκκινη κάρτα) στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


Ο Λεβαδειακός από την άλλη έδειξε καλά στοιχεία προσπαθώντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα σε πολλά σημεία ωστόσο δεν κατάφερε αν βγάλει τελικές προσπάθειες στον αγώνα όντας φλύαρος αρκετά απρόσεκτος αμυντικά.

ΠΗΓΗ:sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου