CRIMSON NEWS

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ματς "ροντέο", έχασε η ΑΕΛ!

Παίζοντας ακόμη και με εννιά παίκτες, οι «πράσινοι» πήραν την νίκη επί της ΑΕΛ (2-1), χάρη σε γκολ του Χίλιεμαρκ στο 90’+3’.

Ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Περόνε να ισοφαρίζει με κεφαλιά (σε μια οριακή φάση που από το ριπλέι φαίνεται πως έρχεται από πίσω).

Αδιανόητες αποφάσεις από τον Αριστομένη Κουτσιαύτη (Άρτας) και τον α’ βοηθό του, Βασίλη Καραβασίλη (Καβάλας).


 Δεν μέτρησε κανονικότατο γκολ του Περόνε στο 90’, που καλυπτόταν από τον Κουρμπέλη! ο Χουλτ "αγκάλιασε" τον Ντέλετιτς δίχως να αποβληθεί. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη πέναλντι στον Φατιόν ενώ εκείνοι του ΠΑΟ για πέναλντι του Ζίζιτς πάνω  στον Μολέδο.


Σωστές οι δύο κόκκινες που έδειξε στον Παναθηναϊκό ο Κουτσιαύτης. Ο Σιλά αποβλήθηκε στο 77’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (ήταν σωστή και η πρώτη που πήρε 34’) καθώς βρήκε με τις τάπες τον Ναζλίδη στο σώμα, ενώ ο Άλτμαν με ανόητη ενέργεια στο 84’ (σσ. είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα) κλώτσησε τον πεσμένο Ντέλετιτς στο κεφάλι και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Σίγουρα η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από άλλη φορά ωστόσο αυτό δεν μετρά πάντα,. Δικαίως φωνάζει για την διαιτησία όμως στα τελευταία λεπτά έπρεπε να είναι πιο ήρεμη και συγκεντρωμένη  η ομάδα.
Καταπληκτικοί Ντέλετιτς, Μασούρας διακρίθηκε ο Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου