CRIMSON NEWS

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Αποτελεσματική ΑΕΛ νίκησε την Παναχαϊκή!

 Μια άκρως αποτελεσματική ΑΕΛ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Κέρδισε την Παναχαϊκή με 3-0 χειροκροτούμενη στο τέλος από τους 3.000 οπαδούς που αψήφησαν την βροχή και το κρύο. Επίσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα.
Ο Φωτάκης εκτέλεσε το κόρνερ στο 3΄ από δεξιά, από μια πρώτη κεφαλιά του Λουμπαρδέα γίνεται η δεύτερη από τον αφύλακτο Κυνηγόπουλο και η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 10΄ο Γιαννιτσάνης σε θέση τετ-α-τετ ύστερα από άσα του Κρητικού πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0.Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 19΄, ο Ελευθεριάδης "άδειασε" τον Ναβάρο, αλλά από κοντά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Θεοδωρόπουλο. 

. Στο 28΄ ο Μασούρας μόνος του από το ημικύκλιο της περιοχής του σούταρε άουτ. Στο 35΄ έκανε την "κούρσα" ο Γιαννιτσάνης πάσαρε στην μικτή περιοχή όπου οι αμυντικοί έδιωξαν την τελευταία στιγμή.


 Στο 47΄ ο Περόνε με έξοχη εκτέλεση φάουλ η   μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε στα   δίχτυα κάνοντας το 2-0.Σουτ του Ελευθεριάδη   στο 53, κοντράρει η μπάλα, αποκρούει ο   Θεοδωρόπουλος. Στο 78΄ ο Κρίζμαν ύστερα   από  κάθετη πάσα βγήκε σε θέση τετ-α-τετ   πάσαρε άσχημα στον Περόνε εκείνος πρόλαβε   την μπάλα την έδωσε στον Γιαννιτσάνη που   σούταρε ο Βρονταράς απέκρουσε ο Κρίζμαν με   προβολή έκανε το 3-0. Στο 81΄ατομική προσπάθεια του Κρίζμαν με τον Βρονταρά να αποκρούει σε κόρνερ.
ΑΕΛ:Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κούσας, Καρατάσιος, Οουσού, Λαγός, Μπάλλας(77΄Κρίζμαν), Μασούρας(80΄Μακρής), Περόνε, Γιαννιτσάνης, Κρητικός(70΄Ντέλετιτς)

Παναχαϊκή:Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας(47΄Μασούρας), Γκέσιος(51΄Σπανός), Κυνηγόπουλος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου