CRIMSON NEWS

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Με 19 παίκτες για την κατάκτηση της νίκης

Με ελαφρύ χαλάρωμα ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (29/10) η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας
ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League, την Δευτέρα (30/10) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Αχαρνών με τον Αχαρναϊκό (3 μμ.).

Ο γυμναστής Κώστας Μαργαρίτης που θα κοουτσάρει την λαρισινή ομάδα στο ντεμπούτο της, στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, είδε τον Χρήστο Τζάνη να μην μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμμισε από το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά τον απέκλεισε από την αποστολή, στην οποία πήρε 19 ετοιμόπολεμους παίκτες.

Εκτός αποστολής πέραν του Τζάνη, για λόγους τακτικής έμειναν ακόμη και οι Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Καμπέρης, όπως και οι νεαροί Πρατσίλας, Λουκάς, Τσιάτας και Παϊτέρης.

Στην 19άδα συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Φιρινίδης (Τ), Κραβαρίτης (Τ), Σάββας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρακατσάνης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ι., Σουλίδης, Χατζής, Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Σαχινίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Τσιλούλης και Μίλιτς.

- Πριν την προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης, βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος τους μετέφερε την πίστη του για την αγωνιστική τους αξία και τους προέτρεψε να ξεχάσουν αμέσως τον άτυχο αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης και να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και δή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό.

Η λαρισνή αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής για την Αθήνα και θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Ελευσίνας ενόψει του Δευτεριάτικου αγώνα.


Όσον αφορά τώρα το θέμα του νέου τεχνικού του Απόλλωνα Λάρισας αυτό θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη (01/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου