CRIMSON NEWS

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ολοταχώς για Superleague η Λαμία, διπλό ο ΟΦΗ!

Την ένατη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και δη σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αγροτικού Αστέρα πέτυχε η Λαμία, η οποία συνεχίζει να διατηρείται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.Στα του αγώνα έπειτα από ένα πρώτο δεκάλεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με την εκτέλεση φάουλ του Τάι στο 15΄ να αποκρούεται από τον Πίτκα. 

Αυτό το οποίο το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο, έφτασε κοντά στο να το πετύχει στο 24΄, όταν ο Πεταυράκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα του Πίτκα με τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ. Η απάντηση από πλευράς Λαμίας ήρθε στο 35΄, με το σουτ του Ντουρμισάι, να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιακουμή, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ που επιχείρησε ο Αργυρίου για τους γηπεδούχους πέρασε λίγο άουτ από τα καρέ των Φθιωτών.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια να μην έχει δημιουργηθεί, κάποια αξιόλογη φάση στο ματς, ενδεικτικό και της έντασης που υπήρχε μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 64΄ οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο 0-1, η εκτέλεση φάουλ όμως του Αυγενικού δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, ο Ρότσα στο 72΄ με κεφαλιά έκανε το 0-1 λύνοντας με τον τρόπο αυτό τον γόρδιο δεσμό, αποτέλεσμα το οποίο έμελε να είναι και το τελικό του αγώνα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Γκότοβος, Κουκόλης (83' Βαφέας), Τάι, Τριανταφυλλάκος (83' Πάλλας), Ουνγιαλίδης (78' Γκέσιος), Πάτο, Τεγούσης, Φιλίπε.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννες): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς (80' Κοτσώνης), Αυγενικού, Ρότσα, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (84' Καραγιάννης), Βάντερσον (66' Ματσούκας).

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 0-1

Μια ακόμα νίκη φτάνοντας τις τέσσερις σερί, πέτυχε ο ΟΦΗ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες και την έδρα του Πανσερραϊκού, με συνέπεια να συνεχίζει να βρίσκεται στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Στα του ματς οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη μπήκαν δυνατά στον αγώνα, και μόλις στο 2΄ έφτασαν κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Τσιμίκα αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Στρέζο.Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν τα «λιοντάρια» σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν οι Κρητικοί στο 3΄ ο Βουό.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι, πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 17΄ με σουτ του Πόζογλου να μπλοκάρεται από τον Στρέζο. Από την πλευρά της η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου σε τρεις περιπτώσεις έφτασε κοντά στο 0-2, χωρίς όμως να το πετύχει. Στο 31΄ η κεφαλιά του Κώτσιου κατέληξε άουτ, στο 39΄ η κεφαλιά του Μάνου πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ρίστιτς, ενώ στο 42΄ το σουτ του Μάνου δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προκειμένου να φτάσει στο 0-2 και να «κλειδώσει» την νίκη.

Στο 72΄ ο Βουό δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία του Ρίστιτς, στο 82΄ ο Χαντί από καλή θέση και με τον Ρίστιτς εξουδετερωμένο αστόχησε, ενώ στο 86΄ ήταν η σειρά του Πανσερραϊκού να απειλήσει με την κεφαλιά του Τσελεπίδη να καταλήγει άουτ, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος (46’ Παπατζίκος), Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας (60’ Τσούτσης), Πόζογλου (66’ Κάκο), Ρούτσης, Τσίμικας, Τσελεπίδης, Γκούρτσας, Γαβριηλίδης

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης (25’ λ. τρ. Κώτσιος), Παντίδος, Μητρόπουλος, Χαντί, Νάστος, Μάνος (63’ Μπόατενγκ), Πάγκαλος (90’ Ογκμπόε), Βουό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου