CRIMSON NEWS

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ο νόμος του Μέσι!

Τι ματσάρα είδαμε!

Σε ένα τρομερό clasico, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έδωσαν μια πραγματική «τιτανομαχία», αλλά… τιτάνας ήταν ένας: Ο Λιονέλ Μέσι!


Με τον Αργεντινό να σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, οι Καταλανοί… τάβλιασαν τους Μαδριλένους και με το 3-2 τούς «έπιασαν» στην κορυφή, μπαίνοντας, πλέον, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου στην Ισπανία!Όταν τα χρόνια περάσουν, αυτό το ματς θα μνημονεύεται για χρόνια. Μία ωδή στο ποδόσφαιρο. Μία ραψωδία. Ένα έπος. Ενενήντα λεπτά τέχνης, κλάσης, τελειότητας. Ένα χάρμα οφθαλμών με χιτσκοκικό τέλος, που λειτουργεί σαν κάθαρση.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη με ένα ασύλληπτο buzzer beater στο τελευταίο δευτερόλεπτο λύγισε την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης (2-3) σε ένα ανεπανάληπτο μπρα-ντε-φερ στο καλύτερο clasico του αιώνα.

Στο τέλος της ημέρας, η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κέρδισε, ωστόσο ο μεγάλος ηττημένος εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην μάχη του τίτλου, αφού ναι μεν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι ισοβαθμούν στην κορυφή, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Όταν ένα τέτοιο παιχνίδι λήγει με 2-3 και κορυφαίοι της αναμέτρησης είναι οι δύο τερματοφύλακες τα σχόλια περιττεύουν. Ο Κέιλορ Νάβας και ο Μαρκ Τερ-Στένγκεν κράτησαν το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα, σε ένα ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου, με αμέτρητες φάσεις (38 τελικές) και απίστευτες εναλλαγές στο σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου