CRIMSON NEWS

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ασταμάτητος ο ΑΟΤ!

Έβαλε τη σφραγίδα του στο θεσσαλικό ντέρμπι ο φορ των Τρικάλων, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-0 επί της Αναγέννησης στην Καρδίτσα
Την πορεία πρωταθλητισμού συνέχισαν και τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) τα Τρίκαλα, επικρατώντας στο θεσσαλικό ντέρμπι με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 26η αγωνιστική της Β' Εθνικής.
Έτσι, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που σημειωτέον ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο κάθισε ο συνεργάτης του Σήφης Μυωσίδης, έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες και με 52 βαθμούς παραμένει στην 5η θέση.
Αναμφίβολα, μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στην Καρδίτσα ήταν ο Νίκος Κουσκουνάς, που πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο «καθαρίζοντας» από νωρίς το τρίποντο, ενώ η ΑΣΑ με 28 βρίσκεται στη 13η θέση και σίγουρα δεν αισθάνεται ακόμα άνετη σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο 7' για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ και ο Πρίφτης έκανε κακή έξοδο στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Βέρτζο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν τελείωσε καλά τη φάση.
Στο 12' το δυνατό σουτ του Κουσκουνά ήταν άστοχο, όμως ο δεινός σκόρερ ήταν πιο αποτελεσματικός στο 19ο λεπτό, βρίσκοντας δίχτυα με κοντινό πλασέ ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκόλιας και πρώτη κεφαλιά του Γιαννιτσάνη.
Η ΑΣΑ προσπάθησε να αντιδράσει με ένα σουτ του Ντάνκουα στο 21' που πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι Τρικαλινοί ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Στεφάνοβιτς από τον Πρίφτη, ωστόσο ο διαιτητής Σωτηριάδης έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Σέρβο μέσο.
Στο 30' ο Κουσκουνάς βγήκε στο τετ α τετ με τον Πρίφτη, αλλά δεν ενήργησε σωστά και έπεσε στο έδαφος δίχως να υποδειχθεί ορθώς κάποια παράβαση, όμως στο 38' νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Ο φορ του ΑΟΤ βγήκε πάλι σε θέση τετ α τετ, με το πλασέ που έκανε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά με κεφαλιά πέτυχε το 17ο φετινό του τέρμα και διαμόρφωσε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» πλησίασαν στη μείωση του σκορ στο 49', όταν ο Υφαντής εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, οι αμυντικοί των Τρικάλων δεν έδιωξαν σωστά και η μπάλα στρώθηκε στον Ντιατά, που σούταρε από το ύψος του πέναλτι και την έστειλε λίγο άουτ.
Στο 66' ο Τζέκος έκανε το σουτ μετά από γύρισμα του Ζδράβου και ο Αποστολίδης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα, με τον Κουσκουνά για τα Τρίκαλα να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ στο 70' και τον Πρίφτη να το εξουδετερώνει.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό καταγράφηκε άλλη μια σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Ντεμπελέ να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και τον Λαμπάκη να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή, ενώ οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Αρναρέλλη στο 88', που δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Πρίφτη.
Εντέλει, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές από την Καρδίτσα και διπλασίασαν τις φετινές τους επικρατήσεις, αφού είχαν κερδίσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 3-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτηριάδης του Συνδέσμου Λασιθίου με βοηθούς τον Κεσίσογλου του Συνδέσμου Πέλλας και τον Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Κοζάνης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Ζδράβος, Τζάνης (36' Ντεμπελέ), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (36' Ντιατά), Υφαντής (66' Tσιλούλης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83' Aρναρέλλης), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68' Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης (86' Σαρακατσάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου