CRIMSON NEWS

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Πήρε την νίκη και την παραμονή η ΑΕΛ!

 Πήρε την νίκη και την παραμονή στην κατηγορία η ΑΕΛ σε ένα ματς-τελικό όπως είχε χαρακτηριστεί με σκορ 1-0. Οι Βυσσινί ήταν εμφανώς καλύτεροι και με την υποστήριξη 7.000 οπαδών έφτασε στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου.Καλύτερος όλων ο Ντέλετιτς, με άξιους συμπαραστάτες τους Ναζλίδη, Αγκάνοβιτς, Αβραάμ. Βέβαια  ουδείς υστέρησε σε απόδοση και  χωρίς υπερβολή η εμφάνιση ήταν μια από τις καλύτερες της αγωνιστικής σεζόν. Ο Αλέξης Κούγιας έπρεπε να αποφύγει τους έντονους διαλόγους με τον πάγκο της Ξάνθης ενώ από την άλλη η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν κάτι που μας είχε λείψει φέτος πάρα πολύ. Η καθοδήγηση του Πάους ήταν άψογη και πάλι πηγαίνοντας η ΑΕΛ πλέον άνετη βαθμολογικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ.  Στο  τέλος του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στον Κούγια και οπαδούς της ΑΕΛ ανταλάσσοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Πρώτη ευκαιρία και γκολ για την ΑΕΛ στο 23΄ μετά από σέντρα του Ναβάρο ο Αναστασόπουλος μπαίνοντας δυναμικά στην φάση πήρε την κεφαλιά από τον Μπαξεβανίδη και έκανε το 1-0 βάζοντας το πρώτο τέρμα του στην Σούπερ Λίγκα. Δύο λεπτά αργότερα, ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο πρωταγωνιστή αφού ο Αναστασόπουλος ύστερα από κόρνερ του Αγκάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες σούταρε αλλά ο Μπαξεβανίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή! Στο 42΄ φαλτσαριστή πάσα του Ντέλετιτς στον Αβραάμ εκείνος κοντρόλαρε σωστά σούταρε με το δεξί όμως ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την μπάλα. Στο 45΄ ο Ντέλετιτς έκλεψε την μπάλα από τον Γουάλας δεν πάσαρε στον ελεύθερο Ναζλίδη προτιμώντας να σουτάρει όμως η μπάλα βγήκε άουτ.
 Ο Σολτάνι στο 51΄ με προβολή αστόχησε από πλεονεκτική θέση αφού ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 54΄ με τον Ντέλετιτς να πασάρει μέσα από την περιοχή στο σημείο του πέναλντι όπου ο ολομόναχος Αγκάνοβιτς πλάσαρε απελπιστικά άουτ. Διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ δύο λεπτά αργότερα με τον Ναζλίδη να σουτάρει με το αριστερό ο Ζίβκοβιτς όμως του είπε "οχι" για μια ακόμα φορά με τον επερχόμενο Ντέλετιτς να σουτάρει ψηλά άουτ. Στην  συνέχεια του παιχνιδιού έγιναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου δίχως κάτι το αξιοσημείωτο.

ΠΑΕ ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναβάρο, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς(90΄Μασούρας), Γκόλιας, Φάρκας,Φατιόν, Ντέλετιτς,Αβραάμ, Βαρέλα(63΄Μονιάκης)

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Καρακασίδης(68΄Φλίσκας) Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Βασιλακάκης(68΄Βασιλακάκης),Περέιρα, Λάζιτς, Πιζέλι(24΄Σολτάνι), Λισγάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου