CRIMSON NEWS

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Εδώ σε θέλω καρδιά μου!

Μπορεί ο τίτλος του άρθρου να παραπέμπει σε τραγούδι αλλά στην περίπτωση της ΑΕΛ και του αγώνα με την Ξάνθη ταιριάζει γάντι! Οι Βυσσινί σήμερα 23/4 δίνουν αγώνα επιβίωσης και σωτηρίας στην κατηγορία γιατί με το να παραμείνει θα επιβιώσει κιόλας απέναντι στην Ξάνθη στις 19.00 εντός έδρας.

Του Θάνου Αναστασίου

Την φετινή χρονιά όλα πήγαν στραβά και όλοι έχουμε καταλογίσει τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα ξεχωριστά. Άλλωστε, δεν θα παλεύαμε προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την παραμονή αν τα πράγματα πηγαίναν όπως τα θέλαμε... Είναι χιλιοειπωμένο και χιλιογραμμένο πλέον το τι έφταιξε φέτος και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Ωστόσο, σήμερα η ομάδα δίνει τον δικό της τελικό γιατί πρέπει να μείνει στην Σούπερ Λίγκα.  Όχι με κάθε κόστος όπως αναφέρουν ορισμένοι αλλά γιατί ότι και να συμβεί το καλοκαίρι η ΑΕΛ πρέπει να ΜΕΙΝΕΙ στην κατηγορία για να έχει καλές και ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά. Το να γίνει "ασανσέρ" η ομάδα  ανεβοκατεβαίνοντας τις κατηγορίες δεν θα την βοηθήσει σε τίποτα παρά αυτούς που θέλουν να βγάζουν τα αελόμετρα και να παινεύονται στα ράδια και στο facebook πως ήταν κοντά της στα δύσκολα. Όποιος και να είναι ο ιδιοκτήτης, η διοίκηση, ο προπονητής η κριτική θα γίνεται πάντα γιατί το DNA της ΑΕΛ είναι διαφορετικόαλλά θα πρέπει  να μπαίνει "φρένο" στην ισοπέδωση . Όταν δεν σου αρέσει κάτι δεν το διαλύεις αλλά το διορθώνεις...


Είναι δεδομένο πως πρέπει να αλλάξουν πολλά για να σταθεί η ΑΕΛ την επόμενη χρονιά στην πρώτη κατηγορία όμως σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε όλους τους οπαδούς ενωμένους στο γήπεδο με μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου συνολικά που είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και να έρθει η νίκη που υπό προϋποθέσεις θα φέρει και την σωτηρία. Μπορεί να υπάρχει άγχος, αγωνία ακόμα και εκνευρισμός στην διάρκεια του παιχνιδιού όμως αυτά τα συναισθήματα πρέπει να τα αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα και να έχουμε ως πρωταρχικό στόχο εμείς από την κερκίδα και οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο το πως θα επιτευχθεί η νίκη.  Εδώ σε θέλω καρδιά μου , λοιπόν να αντέξεις και με το παλμό χιλιάδων οπαδών που θα βρεθούν φέτος για πρώτη φορά ενωμένοι και συσπειρωμένοι στο γήπεδο να κατακτηθεί ο στόχος και ας μην ανησυχεί κανένας το ταμείο από Δευτέρα  κιόλας θα γίνει με την αξιολόγηση των ζημιών και των κερδών να είναι ιδιαιτέρως αυστηρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου