CRIMSON NEWS

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ολοταχώς προς τη Β΄Εθνική ο Απόλλων!


Το τρένο του Απόλλωνα Λάρισας με προορισμό τη Football League συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του! Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη δείχνει συνέπεια στο ραντεβού με το πεπρωμένο και υποτάσσοντας με 3-0 την ΑΕ Ιστιαίας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας περιμένει μέχρι την επόμενη αγωνιστική για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου και κατ’ επέκταση της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ματίας Μανσάνο στο 37′ με το 6ο του φετινό γκολ ερχόμενος τον Γενάρη στην ομάδα της Λάρισας έδειξε τον δρόμο, ο Διβανές στο 72′ με το 9ο γκολ του φέτος και ο Σκούπρας στο 85′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων Λάρισας προπορεύεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά από αυτή τη νίκη φτάνοντας αισίως τους 67 βαθμούς, ενώ τον ακολουθεί πολύ πιο πίσω η ΑΕ Καραϊσκάκης με 60 βαθμούς (νίκησε σήμερα με 2-1 τον Διαγόρα Σεβαστής εκτός έδρας), τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρισας θέλει 2 βαθμούς σε τρία παιχνίδια (υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Άρτα) και έχει την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής εκτός έδρας, με νίκη να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απόλλων Λάρισας (Θεοδόσης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Μηνάς, Πέντα (31′ Διβανές), Σαχινίδης, Σουλίδης(77′ Καμπέρης), Μανσάνο (72′ Σκούπρας).

A.Ε. Ιστιαίας (Αποστόλης Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γιαννάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου, Γεωργιάδης(86′ Μακρής), Ίβιτς (77′ Χαραλαμπίδης), Ηλιόπουλος(77′ Φυσαράκης), Αλεξίου.
πηγή:sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου