CRIMSON NEWS

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (08/04) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει του εντός έδρας, αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή
στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Marcello Penta δεν ξεπέρασε 100% το πρόβλημα τραυματισμού, που είχε και έτσι προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ολοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και δυνατά και ολοκλήρωσαν την εβδομαδιαία προετοιμασία, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία και πανέτοιμοι να αποδείξουν, γι άλλη μια φορά, μέσα στο γήπεδο την αξία τους, χωρίς να υποτιμήσουν σε καμμία των περιπτώσεων τον αντιπαλό τους.

Απόντες από το Κυριακάτικο παιχνίδι, εκτός του Penta θα είναι οι τιμωρημένοι απο κάρτες, Σάββας (3η και τελευταία αγωνιστική), Ιορδανίδης και Διβανές, ενω εκτός αποστολής είναι και οι Κουρδής και Μάρκου.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Φώτης Γκουντρουμπής.

Μετά το τέλος, λοιπόν,  της προπόνησης που έγινε στο γήπεδο Φιλιπούπολης, ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα αυτόν, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Mutafchiyski, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Καρακατσάνης, Manzano, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος, Κολοβός και Γκουντρουμπής.


-Θυμίζουμε ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, τα εισιτήρια τιμώνται μόλις 5 ευρώ, τόσο για την Θύρα 1, όσο και για την Θύρα 2, ενώ γυναίκες και παιδιά εως 14 ετών μπορούν να εισέρχονται δωρεάν από την Θύρα 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου