CRIMSON NEWS

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

"Πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα"

Ικανοποιημένος φάνηκε ο Αντρέ Πάους από την εικόνα της ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι. Πλέον όπως τόνισε και ο ίδιος αυτό που ενδιαφέρει άπαντες είναι η επόμενη μέρα με τον σχεδιασμό που πρέπει να γίνει. Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι ένας άνθρωπος που δε μου αρέσει να χάνω. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδα ότι είχαν πολλή ποιότητα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχανε πολλές ευκαιρίες. Όσον αφορά τη δικιά μας ομάδα είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία.

Περάσαμε πολύ πίεση και θέλαμε να εξασφαλίσουμε τη παραμονή. Όλη αυτή τη πίεση την είχαμε μέχρι τη προηγούμενη Κυριακή. Πρέπει να τους αποδώσουμε τα εύσημα. Σε αυτό το παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί. Δεν ήμασταν πεινασμένοι για τη νίκη. Η νοοτροπία νικητή ήταν σε χαμηλότερο επίπεδο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μείναμε στη κατηγορία και πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επόμενη χρονιά. Να είμαστε έτοιμοι και καλύτεροι».

Για τον Γιάννη Μασούρα: «Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς τους παίκτες να πάρουν λεπτά συμμετοχές. Να γευτούν την ατμόσφαιρα. Μου αρέσει να βελτιώνονται οι νέοι παίκτες. Αν μπορούν οι νέοι παίκτες να εξελιχθούν σε καλούς παίκτες το δείχνει η δουλειά και η διάρκεια. Δεν είχε χρόνο συμμετοχής στις προπονήσεις μου. Πρέπει να συγκεντρωθεί στις προπονήσεις.

Εδώ ο χώρος μικραίνει πολύ σε σχέση με τους αγώνες τις ομάδες νέων. Γιατί υπάρχουν ποιοτικότεροι παίκτες».

Για τη νέα σεζόν: «Πρώτα από όλα πρέπει να πω πως είμαι μέλος της ομάδας. Για μένα ο τρόπος που δουλεύεις, είναι πολύ σημαντικό μαζί με την ατμόσφαιρα μέσα και έξω από την ομάδα. Όπως είδαμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Κάθε φορά λέω στους παίκτες του ότι πρέπει να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία για την επόμενη χρονιά, να δούμε την ομάδα συνολικά, να δούμε τι θα γίνει με το ρόστερ. Ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν.

Είναι πολύ δύσκολο, έχω όμως πλέον μία καθαρή εικόνα πλέον και ατομικά και ομαδικά. Όταν έρχεσαι πρώτη φορά είναι αδύνατο να αλλάξεις πολλά πράγματα. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ήταν αδύνατο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια να αλλάξω τον τρόπο της ομάδας. Είχαμε στόχο την παραμονή. Πρέπει να επιστρέψουμε σε βασικά πράγματα. Όπως η σκληρή δουλειά και η καλή άμυνα.


Πρέπει όμως να απολαμβάνουν οι παίκτες την προπόνηση και όλοι να δημιουργούμε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου