CRIMSON NEWS

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Η αποστολή του Απόλλωνα

Με στόχο να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και τις καλές εμαφανίσεις ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε
το Σάββατο (29/04) το πρωί την προετοιμασία του, για το Κυριακάτικο (30/04, 13.45) παιχνίδι με την Α.Ε.Ιστιαίας, στο γήπεδο Φιλιππούπολης στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στην διάθεση του, γι αυτό το σημαντικό παιχνίδι, τους τραυματίες Πλάτωνα Καρακατσάνη (διάστρεμμα β' βαθμού), Χρήστο Αγρόδημο (εξάρθρωση ωμοπλάτης) και Ratko Mutafchiyski (του γύρισε ο στράγαλος του δεξιού του, ποδιού, στην προπόνηση της Παρασκευής).

Επίσης εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Κουρδής, Γκουντρουμπής, Μάρκου και Κολοβός.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο προπονητής της λαρισινής ομάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, να είναι όπως μέχρι σήμερα, σοβαροί και συγκεντρωμένοι, επικεντρώνοντας την προσοχή τους, στον μοναδικό στόχο μας.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και πάλι ο γκολκήπερ Γιάννης Φιρινίδης, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον είχε ταλαιπωρήσει στο ακροδάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Η δεκαοχτάδα αποτελείται από τους εξής "κυανόλευκους" παίκτες:


Σταυράκης (Τ), Φιρινίδης (Τ), Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Σκούπρας, Σάββας, Ιορδανίδης, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Penta, Καμπέρης, Manzano, Διβανές, Σαχινίδης, Συράκος.και Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου