CRIMSON NEWS

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

"Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τον στόχο μας"

Χαρούμενος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Αντρέ Πάους ύστερα από την νίκη επί της Ξάνθης και της επίτευξης του στόχου της παραμονής.Αναλυτικά:
«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνουμε στη Super League. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και επίσης τους οπαδούς μας που είναι ο δωδέκατος παίκτης. Προσωπικά αυτό που είδα από το παιχνίδι είναι ότι βγάλαμε πολλή ενέργεια, οι παίκτες είχαν νοοτροπία νικητή και αυτό φάνηκε στο ένας εναντίον ενός.

Οι παίκτες συνεργάστηκαν πολύ καλά μεταξύ τους και είμαι επίσης χαρούμενος από την απόδοση στην αμυντική μας λειτουργία. Πετύχαμε το σκοπό μας να παραμείνουμε στην κατηγορία, κάτι πολύ σημαντικό για το σωματείο και έτσι θα πρέπει να αναπτύξουμε ακόμα καλύτερα το κλαμπ για τη νέα χρονιά.


Ξέρω την ομάδα από το παρελθόν, γνωρίζω ότι η ΑΕΛ υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος, έχει κατακτήσει Κύπελλα, είναι μεγάλη ομάδα και παραδέχομαι ότι δεν ήταν εύκολο για μένα να έρθω στο τέλος της περιόδου, τη στιγμή μάλιστα που η παραμονή δεν είχε εξασφαλιστεί και περάσαμε όλη αυτή την ψυχοβγαλτική διαδικασία. Αλλά ήταν και αυτό μια πρόκληση για μένα, το πετύχαμε όλοι μαζί και προσκαλώ ανοικτά τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο από του χρόνου, γιατί στο παιχνίδι αυτό απέδειξαν τη μεγάλη συμβολή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου