CRIMSON NEWS

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Eυτυχώς που δεν έχασε!

Κάκιστη εμφάνιση από πλευράς ΑΕΛ απέναντι στον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη με 0-0 . Μια ΑΕΛ κουρασμένη δίχως δημιουργία δίχως διάθεση που η μοναδική ευκαιρία που είχε στο παιχνίδι ήταν με τον Βασίλη Ρέντζα όπου απέκρουσε ο Γιαννιώτης.
Οι Βυσσινί έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές αφού είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές με τον Γκόλια να αποχωρεί τραυματίας. Ο Ατρόμητος σπατάλησε καλές ευκαιρίες αφού είχε δοκάρι με τον Ρισβάνη(διαμαρτυρήθηκαν οι Περιστεριώτες πως πέρασε η μπάλα την γραμμή) και χαμένα σουτ με Ούμπιντες, Κιβρακίδη, Γιαννούλη.
Φυσιολογικά στο τέλος ακούστηκαν οι ανάλογες αποδοκιμασίες από τους 6.000 οπαδούς που έδωσαν το παρών στο γήπεδο. Με σωστά και λάθη η διαιτησία του Μάνταλου και των βοηθών του. Σίγουρα η ΑΕΛ έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να βελτιωθεί , κλείνοντας κυρίως τα "κενά" στην άμυνα και στο κέντρο. Θετικοί στην παρουσία τους ήταν οι Ντέλετιτς, Μπόζοβιτς ενώ καλύτερος του αγώνα ήταν ο Ουάρντα.
ΠΑΕ ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο(71΄Ναβάρο), Ντέλετιτς, Ναζλίδης(70΄Περόνε), Μπάμπιτς(45΄ Κρίζμαν)

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Νασιμέντο(88 ΄ Βασιλείου), Χατζηισαιας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Ουάρντα, Ούμπιντες, Ντιγκινί, Μανούσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου