CRIMSON NEWS

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ήττα για την ομάδα Νέων

Η ΑΕΛ Κ20 ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague U20 στο γήπεδο των Γόννων, με τους «βυσσινί» να έχουν ως πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον τερματοφύλακα Σουλούκο που κράτησε, μαζί με την αμυντική γραμμή της ομάδας, το μηδέν στα μετόπισθεν για περίπου 88 λεπτά μέχρι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Αρτέμ Κόζακ.

Η ΑΕΛ με πολυπρόσωπη γραμμή άμυνας είχε ως στόχο να βελτιώσει το πρόβλημα της αμυντικής λειτουργίας που παρουσιάστηκε στις πρώτες 4 αγωνιστικές με την ομάδα να δέχεται 10 τέρματα (η 1η αγωνιστική εκκρεμεί) στους αγώνες της με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, ΑΕΚ και Πανιώνιο.

Σήμερα σε αυτόν τον τομέα η ομάδα έδειξε πάθος ωστόσο χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά προκειμένου να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια.


Πρώτο παιχνίδι για τον Μίλτο Ζιάκα στον πάγκο της ομάδας που ανέλαβε ως προπονητής της ΑΕΛ Κ20 με τον Λαρισαίο τεχνικό να επιστρέφει στους Νέους μετά το περσινό πέρασμα του.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Πλατάνας (32′ Κυρμιτσής), Αναγνώστης, Καρατάσιος, Καλούσης, Μπικάνος (80′ Ζαμίδης), Καραθάνος, Γαλεάδης (54′ Μασούρας), Μακρής, Νούσιος, Μορφάκης.


ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μούτσα, Διαμάντης, Δημητρίου, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Κόζακ, Χατζηδίμπας, Γκαργκαλατζίδης (58′ Δουμτής), Χατζηστραβός (70′ Παπαδόπουλος), Γαϊτανίδης (78′ Τζοβάρας).

sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου