CRIMSON NEWS

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αλύγιστη... ΑΕΚ!

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επική ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό (3-2), η ΑΕΚ απέδειξε ξανά ότι είναι...αλύγιστη. Απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, η Ένωση πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όμως είδε τους αυστριακούς να φέρνουν το παιχνίδι... τούμπα με γκολ λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους και με την έναρξη του δεύτερου.


Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, μάλιστα, δοκιμάστηκε ακόμη πιο έντονα, καθώς οι παίκτες έχασαν ένα... κάρο ευκαιρίες, με τον Πάτρικ Πεντς να πιάνει τα άπιαστα, όμως με γκολ στην εκπνοή κατάφεραν να πάρουν το 2-2 που... μοιάζει με νίκη, με αυτό η ΑΕΚ διατήρησε το προβάδισμα πρόκρισης, μένοντας στην δεύτερη θέση.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν ως μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μάρκο Λιβάγια και τον Σέρχιο Αραούχο, οι οποίοι ξεκίνησαν για πρώτη φορά μαζί στην ενδεκάδα και... έκαναν μάγια, με τον Κροάτη να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, σπάζοντας επιτέλους το ρόδι και τον Αργεντινό να έχει συμμετοχή σε αμφότερα.


Το ίδιο και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έφτιαξε αρκετές ακόμη ευκαιρίες και ήταν εκ των διακριθέντων, όπως και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που έκανε ακόμη μια συγκινητική -με δεδομένα τα διαδοχικά ματς του- εμφάνιση στο κέντρο. Δεν μπορεί, ωστόσο, να πει κανείς το ίδιο και για τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που βρέθηκε στην ενδεκάδα αλλά δεν έπιασε την ευκαιρία και η δουλειά που... δεν έκανε σε τρεξίματα, κοψίματα και συμμετοχή στην ανάπτυξη φάνηκε όταν πέρασε στο παιχνίδι ο Γαλανόπουλος...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς (23' Τζανετόπουλος, 80' Μπακασέτας), Γκάλο, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (53' Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο.

Αούστρια Β. (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Μοχάμεντ, Ταχουρί-Σραντί, Αμπντουλαχί (60' Προκόπ), Μονσάιν (69' Φρίζενμπίχλερ), Σερμπέστ, Κλάιν, Ντε Πάουλα (90' Λι), Χολτσχάουσερ, Μαρτσίνκο, Φελίπε Πιρές

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου