CRIMSON NEWS

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ηττήθηκε η ομάδα νέων της ΑΕΛ!


Η ΑΕΛ Κ20 ηττήθηκε στο Αλκαζάρ από τον Ατρόμητο με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Κ20 με τους «βυσσινί» να γνωρίζουν την τρίτη τους ήττα στη διοργάνωση σε ισάριθμες αναμετρήσεις. To γκολ που έκρινε τη συνάντηση το σημείωσε ο Νταβγιώτης με τον Ατρόμητο να έχει την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νέοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όπου δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν την ισοφάριση ωστόσο έδειξαν πως ακόμη έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους για να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα.



Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη φορά στο 4′ με απευθείας φάουλ του Παυλή το οποίο πέρασε πάνω από την εστία του Σουλούκου. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 5′ ο Ρούνης σούταρε από αριστερά, ο Σουλούκος έδιωξε ασταθώς, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Τριμμάτης που έκανε την προβολή όμως ο Αναγνώστης πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πριν καταλήξει στην εστία.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν στο 27′ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Τριμμάτης υποδέχτηκε σωστά μία όμορφη πάσα του Νάτσου, δοκίμασε το διαγώνιο σουτ όμως ο Σουλούκος με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.Στο 29′ η υπεροχή του Ατρομήτου μετουσιώθηκε σε γκολ όταν ο Ρούνης με ατομική προσπάθεια από αριστερά πέρασε τρεις παίκτες, έστρωσε στον Νταβιώτη που από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Από το ημίωρο κι έπειτα η ΑΕΛ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και απείλησε για πρώτη φορά στο 34′ όταν η μακρινή διαγώνια πάσα του Νούσιου κατέληξε στον Γαλεάδη που μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε το σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Κίναλη.



Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ να δίνει την κατοχή μπάλας στον Ατρόμητο έχοντας ως στόχο να χτυπήσει στην κόντρα.



Η ΑΕΛ του Χαράλαμπου Παναγούλη μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50′ ο Καραλής με διαγώνια πάσα βρήκε τον Μακρή που σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Κίναλης. Οι βυσσινί συνέχισαν την πίεση και στο 55′ ο Γαλεάδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Καλούσης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Από την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κι έπειτα ο Ατρόμητος πίεσε περισσότερο και στο 62′ ο Νταβγιώτης με διπλή προσπάθεια προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όμως και τη μία ο Σουλούκος αντέδρασε σωστά και στην δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ.



Απάντησε με στημένη φάση η ΑΕΛ στο 76′ όταν ο Νούσιος με εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κίναλη, ο οποίος οριζοντιώθηκε και απέκρουσε σωστά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς για την ΑΕΛ σημειώθηκε στο 81′ όταν ο Νούσιος έσπασε αριστερά στον Γαλεάδη που βρέθηκε σε πλάγια θέση στην περιοχή και τετ-α-τετ με τον Κίναλη με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να «νικά» τον μεσοεπιθετικό των «βυσσινί» στην μεταξύ τους μονομαχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα στο ματς με την ΑΕΛ να στέκεται τυχερή.



ΑΕΛ Κ20 (Χαράλαμπος Παναγούλης): Σουλούκος, Πλατάνας (67′ Βαφειάδης), Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος, Δερμιτζάκης (46′ Καραλής), Καραθάνος, Νούσιος, Καλύβας, Γαλεάδης, Μπέικος (46′ Μακρής).


Ατρόμητος Κ20 (Μουράτ Σεροπιάν): Κίναλης, Ταμπάς, Λαζανάς (51′ Νιτσάκης) Λολός, Βιταλιώτης, Ιμέρι, Νταβγιώτης, Νάτσος, Τριμμάτης (73′ Κότσικος), Παυλής, Ρούνης(82′ Χιλάι).

ΠΗΓΗ:Sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου