CRIMSON NEWS

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη για τον ΠΑΟ, ισοπαλία στα Περιβόλια!




Όλα μηδέν στα «Περιβόλια». Πλατανιάς και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς αλλά να βλέπουν τον Γιαννακόπουλου να κατεβάζει τα… ρολά και να μην τους επιτρέπει να σκοράρουν σε καμία τελική που είχαν προς την εστία στο δεύτερο ημίχρονο.

Εξαιρετικά στημένη στο γήπεδο η Κέρκυρα που είχε και αυτή δύο μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη αλλά ο Επστάιν (28’) και ο Γκόμες (81’) δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ντεβέσα στο 63’ είδε τον Σιόντη να τον σταματάει πάνω στην γραμμή, ενώ ο Γιαννακόπουλος είπε «όχι» στις προσπάθειες των Μπούτνικ (79’, 88’) και Ντεβέσα (90’). 

Νίκη... οξυγόνο για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όντας βελτιωμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, οι πράσινοι επικράτησαν σχετικά εύκολα του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 1-0, έκαναν σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα και ξεκόλλησαν από τη τελευταία θέση.

Στο 32' ο Άλτμαν σημείωσε με ωραία κεφαλιά το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Ισραηλινός μαζί με τον Χίλιεμαρκ αποτέλεσαν μόνιμες πηγές κινδύνου, αφού από δικές τους «εμπνέυσεις» δημιουργήθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες του τριφυλλιού. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Χουλτ, ντεμπούτο έκανε ο Σιλά, ο οποίος μπήκε στο ματς στο τελευταίο τέταρτο.


Κακή εμφάνιση από την «ελαφρά ταξιαρχία», που είχε ουσιαστικά μία μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Βλαχοδήμος έκανε σωτήρια επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Μπάμπιαρζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου