CRIMSON NEWS

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Στα προημιτελικά ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος

Την νίκη με σκορ 70-82 πανηγύρισε ο Γυμναστικός Λάρισας επί του Ιωνικού Νικαίας στη νίκη, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γυμναστικός Λάρισας μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά στο α' ημίχρονο κόντρα στον Ιωνικό, όμως στο β' ημίχρονο ήταν εμφανώς καλύτερος με τους Νικαίωτες να ξεμένουν από δυνάμεις και να αποχαιρετούν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.


Ο Ιωνικός παρουσίασε από την αρχή το ίδιο πρόσωπο με τους προηγούμενους αγώνες, έχοντας ένα ποσοστό 60% ευστοχίας από τα 6.75 στο α' ημίχρονο, με τον Φώτη Βασιλόπουλο και τον Αντρέα Κανονίδη να βρίσκονται για μία ακόμα μέρα σε εξαιρετική κατάσταση, όμως το πρόβλημα βρισκόταν κυρίως στην άμυνα, μιας και οι παίκτες του Μάριου Γούναρη δεν μπορούσαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ.


Από την άλλη η λαρισινή ομάδα είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον "χρυσό" νέο, Βασίλη Μουράτο, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους με 5 τρίποντα και ουσιαστικά ήταν η αιχμή του δόρατος τόσο στην εκτέλεση όσο και στη δημιουργία.



Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να αντέξει από το γ' δεκάλεπτο και έπειτα, με τη λαρισινή ομάδα ομάδα να παίρνει στο τέλος τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση και πλέον θα υποδεχθεί για τους "8" της επόμενης φάσης του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό.


Δεκάλεπτα: 23-26, 44-45, 59-63, 70-82


Ιωνικός Νικαίας (Γούναρης): Βασιλόπουλος Θοδ. 2, Κοντραφούρης, Κουντουράς 3 (1), Καράμπουλας 9 (1), Βουγιούκας 11, Πετροδημόπουλος 3, Παλαιοχωρίτης, Βασιλόπουλος Φώτης 12 (2), Κανονίδης 17 (2), Κατούφας 12 (1), Παπαδόπουλος 1

Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος (Σκουρτόπουλος): Γουέρ 16, Κόνερ, Ντρέιπερ 4, Παπαμακάριος 8 (2), Μαραγκός 1, Μουράτος 23 (5), Χατζηκυριακίδης, Σαφτεναάρ 26 (1), Βαβάτσικος, Σπυρόπουλος, Παπαντωνίου 4, Φορμπς, Διαμαντάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου