CRIMSON NEWS

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

"Αποχωρώ από το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Είδηση-βόμβα από τον Αλέξη Κούγια στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην αίθουσα του AEL FC ARENA. Δήλωσε πως πήρε την απόφαση αμετάκλητα να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ. Μάλιστα, τόνισε πως ζητά 1 εκ. ευρώ λιγότερα από αυτά που έχει βάλει για να λειτουργήσει εύρυθμα. Το κόστος πώλησης είναι 3 εκ.ευρώ για μια ΠΑΕ που έχει ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο,πούλμαν, τρακτέρ, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα  και χρωστάει δύο μήνες στους ποδοσφαιριστές τον μισθό τους.
Κατηγόρησε ως ενορχηστρωτή των επιθέσεων που δέχεται την Ερασιτεχνική ΑΕΛ που όπως είπε ο ίδιος δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ στο facebook κτλ. Επίσης, δεν μπόρεσε να καταλάβει πως έφτασαν άνθρωποι για να εκδικηθούν τον ίδιο να πηγαίνουν στους μεγαλύτερους εχθρούς του όπως ο Τριανταφυλλόπουλος.
Μάλιστα, κατηγόρησε ανθρώπους του περιβάλλοντος Πηλαδάκη, έναν δημοσιογράφο και ανθρώπους της Ερασιτεχνικής πως δημιούργησαν σενάρια πως είναι επικεφαλής ο ίδιος εγκληματικής οργάνωσης εκφράζοντας την απογοήτευση του για το γεγονός. Για το θέμα αυτό προσέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθούν οι συμμετέχοντες στον πόλεμο που βιώνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.
Μέχρι να βρεθεί αγοραστής όπως είπε εγγυάται ο ίδιος για την πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Τόνισε για το γήπεδο της ΑΕΛ κάτι που κόστισε 1 εκ. ευρώ και 120.000 ευρώ η δημιουργία του καφέ.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως η απόφαση του είναι αμετάκλητη καθώς ήταν δικηγόρος-σταρ από τα 25 του δεν περίμενε να γίνει γνωστός από το ποδόσφαιρο.
Θεώρησε πως το επίπεδο της ΑΕΛ είναι για ξένο τεχνικό και γι αυτό πήρε τον Ματάισεν στην ομάδα. Όμως, έπρεπε να πάρει άμεσες αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Αρρωστημένη ατμόσφαιρα, κακή προετοιμασία, κακή διαχείριση τα στοιχεία που συνετέλεσαν στην εικόνα της ομάδας.
Τέλος, είπε πως αν το καλοκαίρι θελήσει να αγοράσει κάποιος την ομάδα θα είναι η τιμή στα 4 εκ. ευρώ αφού μόνο ζημιές έχει η ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου