CRIMSON NEWS

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Στο τέλος πήρε ανάσα ζωής!

Μια ΑΕΛ σαν αυτή που θέλουμε να βλέπουμε πάντα εμφανίστηκε στο AEL FC ARENA.Πάθος, δύναμη, σωστή τακτική έκαναν την διαφορά αφού εκτός από το γκολ ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε ιδιαίτερα. Οι Βυσσινί παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο που χειροκροτήθηκε από  τους 7000 οπαδούς της. Συρράξεις έγιναν στο τέλος ανάμεσα στους υπευθύνους του ΠΑΟΚ και τηυς ΑΕΛ. Αρκετά υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αλέξη Κούγια από τον κόσμο.Ξεχώρισαν οι Ζίζιτς, Γουάλας, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν. Κακός ο ΠΑΟΚ που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο εκτός από κάποιες ατομικές εξάρσεις του Βιερίνια και του Πρίγιοβιτς.

Σέντρα του Λέοβατς από αριστερά στο 39΄, κεφαλιά του αμαρκάριστου Βιεϊρίνια από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα περνά πάνω από την εστία του Μπόζοβιτς

Πάσα του Μαουρίτσιο στον Βιεϊρίνια, που ανενόχλητος μέσα στην περιοχή κοντρολάρει με το στήθος, τελειώνει όμως εντελώς άστοχα τη φάση στο 44΄.
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. Δικαιολογημένη, αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πήγε με τον αγκώνα πάνω στον Ζίζιτς στο 84΄.
Ο Κρίζμαν τελειώνει άτσαλα τη φάση στο 89΄, αλλά του βγαίνει σε καλό, αφού περνά πάνω από τον Ρέι και κάνει 1-1!

ΠΑΟΚ:Ρέι – Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς – Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο – Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας – Πρίγιοβιτς


ΑΕΛ:Μπόζοβιτς – Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας – Φατιόν, Αγκάνοβιτς – Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κρίζμαν - Ναζλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου