CRIMSON NEWS

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

"Σημαντικός πόντος για την συνέχεια"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός της ΑΕΛ Τζάκι Ματάισεν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά:
«Ένα περίεργο παιχνίδι, όχι εύκολο ενάντια σε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη με μερικούς πολύ καλούς παίκτες, σίγουρα η πολύ ζέστη και ο κακός αγωνιστικός χώρος μας επηρέασαν ωστόσο αυτά είναι δικαιολογίες και εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Δεν είδα καθόλου συνδυασμό ποδοσφαίρου και ταχύτητας στο πρώτο ημίχρονο και έτσι προσπαθήσαμε στην επανάληψη να αλλάξουμε πράγματα και ήμασταν πιο καλοί. Το πάθος των παικτών ήταν μεγάλο σε σημείο πολλές φορές να ξεχνούν ότι το ποδόσφαιρο διαρκεί 90 λεπτά, αλλά ήταν σημαντικό που έβγαλαν πάθος. Παίζουμε όλοι σαν ομάδα και παρότι είχαμε την άσχημη στιγμή με τον τραυματισμό του Γκόλια να πάρουμε έναν δύσκολο πόντο, αλλά πολύ σημαντικό για τη συνέχεια πόντο.
 Πάντα είναι ευθύνη όλων για την απόφαση, αλλά πάντα η ευθύνη πάει στον πρώτο προπονητή. Επειδή όμως είχα λίγες μέρες στην ομάδα πήρα τις πληροφορίες από το υπόλοιπο τιμ και για να λέμε και την αλήθεια ήταν αδύνατον να μπορώ να βρω τις καλύτερες λύσεις. Τις επόμενες δέκα ημέρες στη προπόνηση θα ψάξω να βρω τις κατάλληλες λύσεις για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από σήμερα.Προσπαθώ κάθε στιγμή να βρω τα προβλήματα, κάθε στιγμή να βρίσκω τις λύσεις σε αυτά, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που νοιώθω και αισθάνομαι ότι δηλαδή οι παίκτες είναι έτοιμοι να βρούμε μαζί αυτές τις λύσεις και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα της ομάδας».

1 σχόλιο:

  1. Βρες παραγωγικα χαφ,χαφ που ΝΑ μπορουν να κρατανε μπαλα οταν πρεπει,χαφ που θα μπορουν να παιξουν το 1-2 που αγνοεται...ψατε εκει στην Λαρισα για προεδρο που να μπορει να κανει ολα τα παραπανω δηλ. να κανει την Αελ ,ΑΕΛΑΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή