CRIMSON NEWS

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Iσοπαλία στην Τρίπολη, δεν χάνει ο ΠΑΟΚ

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.


Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-0

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας - Μπαράλες, Μπερτόλιο, Πίτι

Κόκκινες κάρτες: -


Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (28' Ορτέγκα), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ (54' Τσιλιανίδης), Μανιάς (46' Αραβίδης), Καλτσάς.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς (89' Μπουλούλης), Καμπασόλ (71' Επστάιν), Μπερτόλιο (85' Πίτι), Καραμάνος, Μπαράλες.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ακόμα μία νίκη στη φετινή Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55’ με πέναλτι του Μπαΐροβιτς, ενώ ο «Δικέφαλος» απάντησε με γκολ των Βιεϊρίνια (64’) και Μάτος (67’).

Το ματς είχε δύναμη και πάθος και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος να δημιουργήσει κινδύνους. Μόλις στο 2’ ο Άκπομ σούταρε άουτ, ενώ ο Παναιτωλικός μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μάρκος Πάουλο έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο. Οι δύο ομάδες μετά τα πρώτα 45 λεπτά είχαν μόλις από μια τελική, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν ο Τσαμούρης δεν είδε μαρκάρισμα του Σάκχοφ που έγινε όμως εκτός περιοχής.

Στο 54’ ο Μπαϊροβιτς έβγαλε πολύ όμορφη πάσα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Κρέσπο ν’ ανατρέπει τον Ντίας και τον Τσαμούρη να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Μπαϊροβιτς έστειλε στην άλλη γωνία τον Πασχαλάκη για να γράψει το 1-0.

Ο Λουτσέσκου έριξε τον Σφιντέρσκι στο 60’ αντί του Λημνιού και ο ΠΑΟΚ μέσα στα επόμενα επτά λεπτά είχε ανατρέψει το ματς. Ο Βιεϊρίνια με ένα απίθανο σουτ από τα 35 μέτρα από αριστερά έστειλε την μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Γιαννακόπουλου και ισοφάρισε, ενώ το 2-1 για τον «Δικέφαλο» δεν άργησε να έρθει.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μάτος ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Βαρέλα στο 69’, ο Σφιντέρσκι στο 71’ και ο Άκπομ στο 81’ έχασαν ευκαιρίες για γκολ και τελικά ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη με το τελικό 2-1.

Γκολ: 55' πεν. Μπαΐροβιτς (Παναιτωλικός), 64' Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), 67' Μάτος (ΠΑΟΚ).

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο (81' Γκούγκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69' Λουσέρο), Μπαΐροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74 Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (76' Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87' Ενρίκε), Λημνιός (60' Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου