CRIMSON NEWS

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Διασυρμός Πανιωνίου στο Αγρίνιο

Ποιος είδε τον Παναιτωλικό και δεν τον φοβήθηκε; Η ομάδα του Αγρινίου φιλοξένησε τον Πανιώνιο θέλοντας να αφήσει πίσω της την ήττα αλλά και την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Το έκανε με τον πλέον πειστικό τρόπο, καθώς μετέτρεψε το παιχνίδι σε ένα… πάρτι για τα 93α γενέθλια του συλλόγου. Από την άλλη η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και πλέον θα πρέπει να ψάξει στις επόμενες αγωνιστικές τους βαθμούς που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Το ματς άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναιτωλικό αφού μόλις στο 6’ ο Άργκους έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Με τη συμπλήρωση 20’ ο Μπαϊροβιτς μετά από ωραία ενέργεια του Μανά έγραψε το 2-0, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μάζουρεκ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Τα «καναρίνια» στο πιο παραγωγικό, ίσως, βράδυ της σύγχρονης ιστορίας τους δεν κατέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη παρά το 3-0 και στο 49’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μάζουρεκ έδωσαν στη διαφαινόμενη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου. Σαν να μην έφταναν τα τέσσερα γκολ που είχαν δεχθεί οι κυανέρυθροι, ο Κόσιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για «δολοφονικό» τάκλιν στον Μαρινάκη στο 59’ και έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των συμπαικτών του.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε στο 72’ ο Ουίλιαν, γράφοντας το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός έφτασε τους 33 βαθμούς προσπέρασε τον Παναθηναϊκό (32β) και βρίσκεται στο –4 από τον Άρη. Στο Αγρίνιο, συνεχίζουν να ελπίζουν σε κατάληψη της πέμπτης θέσης, ωστόσο, γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι πως το πρόγραμμα της ομάδας ως και το φινάλε του μαραθωνίου θυμίζει… Γολγοθά.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου