CRIMSON NEWS

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Νίκησε και είναι πιο άνετη...


Ισως την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς πήρε η ΑΕΛ από τον Λεβαδειακό με 2-0. Η ΑΕΛ ήταν κακή λόγω του σχήματος που ακολούθησε ο Φέστα με τρία σέντερ μπακ και μεσοεπιθετική γραμμή που δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά στο πρώτο μέρος την εστία του Μπάγιτς. Στο δεύτερο μέρος ο Σικάφκα κέρδισε το πέναλντι, έγινε η αποβολή  του Παντελιάδη με αποτέλεσμα να βρει διάδρομους ανοιχτούς και να σκοράρει.  Η νίκη αυτή δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί η ΑΕΛ για την άνετη παραμονή της στην κατηγορία. Αμιγώς αμυντικά στημένη η ΑΕΛ ανεξήγητα σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού φτάνοντας να παίξει με 6 αμυντικούς όταν προηγήθηκε η ομάδα. Ακόμα και όταν ο Λεβαδειακός έπαιξε με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού και δεν είχε δικαίωμα αλλαγής οι Βυσσινί έμειναν πίσω κλείνοντας τα καρέ του Κρίστινσον.
Στο 18΄ ο Μπέρτος Βρήκε χώρο στον άξονα σούταρε ο Μπάγιτς μπλόκαρε εύκολα. Στο 33΄ ο Ζίφκοβιτς σέντραρε ωραία όμως η κεφαλιά του Ντέλετιτς δεν βρήκε στόχο.  Ο Σαβαντογκό μπήκε  απειλητικά από τα δεξιά σούταρε η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ.

Στο 46' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Ντέλετιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή σε θέση τετ α τετ όμως ο Μπάγιτς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 50 ΄ αλλεπάλληλες κόντρες στην περιοχή της ΑΕΛ ο Μαρκόφσκι πήρε την κεφαλιά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 58΄ η κεφαλιά εξ΄επαφής του Σεσέροβιτς η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 68΄ ο Σικάφκα σέντραρε ο Ρεκιασβίλι χτύπησε την μπάλα με το χέρι το πέναλντι δόθηκε με τον Ντέλετιτς να κάνει το 1-0. Στο 76 ΄ ο Παντελιάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 82΄ ο Σικάφκα από κοντά ύστερα από φαλτσαριστή πάσα προ του κενού τέρματος έκανε το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου