CRIMSON NEWS

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό!

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο Καραϊσκάκη και απείλησε τον Ολυμπιακό παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ξύπνησαν στην επανάληψη, έπαιξαν το γνωστό, καλό εντός έδρας ποδόσφαιρό τους, έφτιαξαν ευκαιρίες, εκμεταλλεύθηκαν δύο από αυτές και τελικά ανέτρεψαν το σκορ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 για να δώσουν έστω και... τυπικά παράταση στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός του αγώνα από το ξεκίνημα, με το ματς να γίνεται μάλιστα... ροντέο ανά διαστήματα αφού οι μεσαίες γραμμές «εξαφανίζονταν» και η μπάλα έφτανε με σχετική άνεση και στις δυο περιοχές. Σε γενικές γραμμές, ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και ακριβώς αυτό βοήθησε στο να παιχτεί ένα καλό παιχνίδι, αφού η ομάδα του Κάναντι θέλησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει τη νίκη με το καλό, οργανωμένο και έξυπνο παιχνίδι της. Για πολλή ώρα μάλιστα τα κατάφερνε μια χαρά, αφού το έξοχο πρέσινγκ και η σωστή τακτική στη μεσαία γραμμή και τις πτέρυγες, δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα στο 30' με τον Κουλούρη έπειτα από ένα διπλό, τραγικό λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού, o οποίος όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη με καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο από την πλευρά του. Από το ξεκίνημα του β' μέρους πίεσε την άμυνα του Ατρομήτου, έφτιαξε φάσεις κυρίως από τα δεξιά με τον Ποντένσε και βρήκε δύο γκολ με Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη για να πάρει το «τρίποντο» που τον κρατάει άνετα στη δεύτερη θέση και το -10 λίγο πριν το... τυπικό φινάλε του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου