CRIMSON NEWS

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Νίκη που την πήρε με πάθος και ψυχή!

Σπουδαίας σημασίας νίκη για την ΑΕΛ με 2-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Βυσσινί έδειξαν ψυχή δεν πτοήθηκαν από το προβάδισμα του Αστέρα και κατάφεραν να βάλουν 2 γκολ παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που σημαίνουν παραμονή στην κατηγορία.Αν αναλογιστεί κάποιος και την σύνθεση ανάγκης που παρέταξε ο Φέστα με Κούνιτς  και Ακόστα ελλείψει άλλων επιλογών η νίκη χαρακτηρίζεται ηρωική. Δεν υπάρχουν υστερήσαντες στην προσπάθεια των παικτών και πλέον πηγαίνει η ομάδα για δύο αποτελέσματα στην Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Δικαιολογημένο το χειροκρότημα των 2500 οπαδών που στο τέλος ρυθμικά πανηγύρισαν μαζί τους ποδοσφαιριστές την νίκη.

Στο 4' από εκτέλεση φάουλ του Ζίφκοβιτς ο Σικάφκα πήρε την κεφαλιά η μπάλα βγήκε λίγο άουτ. Στο 17΄ο Καλτσάς προ κενού τέρματος ύστερα από ασθενή α πόκρουση του Κρίστινσον πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Στο 28΄ ο Μανιάς  από κοντά πλάσαρε άουτ από δεξιά.  Στο επόμενο λεπτό ο Κούνιτς κέρδισε πέναλντι με τον Φατιόν να κάνει το 1-1. Στο επόμενο λεπτό επίσης ο Μόρας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ σούταρε από κοντά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 43΄ύστερα από λάθη της άμυνας της ΑΕΛ ο Τσιλιανίδης πλάσαρε από ιδανική θέση ο Κρίστινσον απέκρουσε με τα πόδια. 

Στο 69΄ ο Μόρας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έκανε το 2-1 με κεφαλιά.Ο Μανιάς από γύρισμα του Μουνάφο, σε θέση βολής με τον Μπέρτο να τον τραβάει, ο Κρίστινσον αποκρούει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου