CRIMSON NEWS

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ψυχωμένη Εθνική πήρε τον βαθμό!

Η Εθνική Ελλάδας ύψωσε το ανάστημά της Ζένιτσα και πήρε χρυσό βαθμό από την Βοσνία.



Εφιαλτικό 5λεπτο
Οι Βόσνιοι όπως αναμενόταν μπήκαν στο γήπεδο δυναμικά και είχαν τον έλεγχο. Ευτύχησαν μάλιστα να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή τους φάση (10′).

Από εκτέλεση κόρνερ και με απλή πάσα του Πιάνιτς, ο Βίστσα ήταν εντελώς αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Το πρώτο σουτ κόντραρε στον Ζέκα, το δεύτερο κατέληξε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά, ο Μπέσιτς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, με το Βλαχοδήμο να αποκρούει. Και στο 15′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς, οι Βόσνιοι διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Η Εθνική μας απείλησε για πρώτη φορά στο 22′. Γύρισμα του Μπακάκη στον Φορτούνη, ο άσος του Ολυμπιακού αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Και στο 32′ σε σέντρα του Μπουχαλάκη, η κεφαλιά του Δώνη ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Σέχιτς.

Στο 40′ ο Κούτρης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φορτούνης προσπάθησε με το κεφάλι να τη στείλει στα δίχτυα, αλλά δεν τη βρήκε γεμάτα…

Με Μασούρα και 4-4-2
Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μασούρα και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Και στο 64′ βρήκε η Εθνική μας το γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη, σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Σούνιτς.

Ένα λεπτό ο Πιάνιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για… εγκληματικό τάκλιν στον Ζέκα.

Αλλά δεν πιέσαμε αρκετά να φέρουμε το ματς στα ίσια. Αλλά στο 77′ θα μπορούσαμε να πετύχουμε την ισοφάριση, με τον Σέχιτς να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Κολοβού.

Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 85′, όταν σε σέντρα του Ζέκα, ο Κολοβός με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Ντάνι Μακέλι (Ολλανδίας)

ΓΚΟΛ: 10′ Βίστσα, 15′ Πιάνιτς, 64′ Φορτούνης, 85′ Κολοβός

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14′ Κουρμπέλης, 17′ Δώνης, 91′ Κολάσινατς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 65′ Πιάνιτς

ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς, Μπίτσακτσιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Τσίμιροτ (93′ Κρούνιτς), Βίστσα, Τζέκο (90′ Γκόγιακ), Ντούλιεβιτς (80′ Μιλόσεβιτς).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (80′ Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουρμπέλης (67′ Κολοβός), Κούτρης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (46′ Μασούρας), Σάμαρης, Φορτούνης, Δώνης.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου