CRIMSON NEWS

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Απόλλων

Μετά την προπόνηση της Τρίτης (26/03), που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας κ. Άριαν Μπελά ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου (Τετάρτη 27/03, 15.00) στην οποία επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους (λόγω καρτών) οι Δημήτρης Σουλιώτης, Lucas Rammos, καθώς και ο Lucas Poletto που αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Γι αυτό το κρίσιμο, από βαθμολογικής απόψεως, παιχνίδι η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης, για να βρεθούνε στο γήπεδο και να βοηθήσουν τους παίκτες, να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η λαρισινή ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί φέτος, στο πρωτάθλημα της Football League.
Η βοήθεια όλων είναι σημαντική, για τον Απόλλωνα Λάρισας που προσπαθεί να πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον δύσκολο μαραθώνιο, κόντρα σε πολλές ομάδες μοναδικούς εκπροσώπους μεγάλων πόλεων.

Στην αποστολή για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής ημέρας της F.L. συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μαντζάρης (Τ), Γκέκας (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Αγιώτης, Καρατάσιος, Καμπέρης, Χατζής, Brambilla, Τασιούλης, Lucao, Λίταινας, Rammos, Poletto, Marcolino, Γκουντρουμπής, Ζίκο, Μπιμάι, Ρενάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου