CRIMSON NEWS

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Πέρασε με Αλμπάνη από το Περιστέρι!

Ίσως, σε ένα άλλο σύμπαν, ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την τρίτη θέση (και άρα το καλό εισιτήριο του Europa League) να είναι ένα αληθινό ντέρμπι, μια μονομαχία με βαρβάτο διακύβευμα. Σε αυτό το σύμπαν ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά και η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Περιστέρι αντικατόπτριζε πλήρως το κλίμα έλλειψης (ουσιαστικού) κινήτρου που επικρατεί στην Ένωση.

Και αν ο Ατρόμητος έκανε μια εμφάνιση μέσω της οποίας γινόταν κατανοητό ότι τον βόλευε η ισοπαλία (ακόμα και αν ήταν ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ) και αυτό είναι κάτι νορμάλ για τον ίδιο, η εμφάνιση της ΑΕΚ υπήρξε προβληματική ακριβώς επειδή και η ίδια έδειξε να μην χαλιέται με το Χ. Η εικόνα του αγώνα με άλλα λόγια ήταν τυπική εικόνα αναμέτρησης που οδεύει στο 0-0.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες για τις δυο ομάδες, με τους δυο τερματοφύλακες να σταματάνε τους αντιπάλους τους όταν χρειάστηκε, το παιχνίδι γινόταν κατά βάση στο κέντρο και τίποτα δεν φαινόταν να αλλάζει μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι ο Αλμπάνης.

Όπως και στο παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στις δυο ομάδες (όταν και ο Έλληνας άσος κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ) ο Αλμπάνης καθόρισε τον αγώνα. Στο 82' μπήκε στο ματς σαν αλλαγή και τρία λεπτά αργότερα σκόραρε: το ρολόι έγραφε 85' όταν βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωράκη, πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 0-1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου