CRIMSON NEWS

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Άγαλμα στον Βάρντι, διπλό η Γιούβε!

Σεβίλλη-Λέστερ 2-1

Μην υποτιμάτε την πρωταθλήτρια! Ο Κάσπερ θύμισε… Σμάιχελ, ο Βάρντι βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα και η Λέστερ, χάνοντας 2-1 στη Σεβίλλη, που είχε δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι, έβαλε φωτιά στη ρεβάνς!

Στην πρώτη της ευκαιρία (73') στο ματς με τη Σεβίλλη, στην πρώτη τελική στον στόχο(!) του Βάρντι στη διοργάνωση, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι σκόραρε με το παρθενικό γκολ του Άγγλου φορ στα «αστέρια» και χάνοντας, τελικά, μόνο 2-1 από τους Ισπανούς, έβαλε «φωτιά» στη ρεβάνς!
Απίστευτες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με χαμένο πέναλτι, δύο δοκάρια, αλλά και έναν Κάσπερ Σμάιχελ εκπληκτικό, να θυμίζει τον μπαμπά Πίτερ, βγάζοντας οτιδήποτε πήγαινε προς την εστία του και εκτός αυτού, να φωνάζει συνεχώς, σαν αληθινός ηγέτης, στους συμπαίκτες του να το πιστέψουν!
 Πόρτο- Γιουβέντους 0-2

Παρά το ότι μόχθησαν περισσότερο του αναμενόμενου –όταν έμειναν με παίκτη παραπάνω από το 27’ λόγω ανόητης αποβολής του Τέλες με δύο κίτρινες σε διάστημα δύο λεπτών- οι μπιανκονέρι βρήκαν τον τρόπο να «ξεκλειδώσουν» την Πόρτο και να φύγουν με διπλό… πρόκρισης από το Ντραγκάο, 2-0.Πάνω, λοιπόν, που η Γηραιά Κυρία έδειχνε μπλοκαρισμένη από τους λιγότερους, αλλά μαχητικούς «δράκους», ο Αλέγκρι έκανε κίνηση-ματ με δύο «χρυσές» αλλαγές. Έριξε στο ματς στο 67’ τον Πιάτσα κι αυτός βρήκε δίχτυα στο 72’, έριξε στο ματς τον Ντάνι Άλβες στο 73’ κι αυτός στην αμέσως επόμενη φάση χρίστηκε σκόρερ.

Κάπως έτσι ήρθε «σφραγίστηκε» η άνετη νίκη των πρωταθλητών Ιταλίας κι ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου πίσω, λόγω και του δίκαιου αριθμητικού πλεονεκτήματος που πήραν από νωρίς. Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Ντιμπάλα με την έναρξη του δεύτερου μέρους, δοκάρι είχε στο πρώτο 45λεπτο ο Αργεντινός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου