CRIMSON NEWS

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη παραμονής για την ΑΕΛ


Νίκη παραμονής για την ΑΕΛ  η σημερινή απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-1, η 4η στο φετινό πρωτάθλημα που της δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα αφού η διαφορά της αυξήθηκε σημαντικά από τις υπόλοιπες ομάδες που προσπάθησαν να την φτάσουν.
Πλέον στη βαθμολογία στην ίδια θέση βρίσκονται ΑΕΛ με Αστ.Τρίπολης έχοντας 20 βαθμούς.Παθιασμένοι οι Βυσσινί με καλή εμφάνιση πήραν δίκαια την νίκη παίρνοντας μεγάλη βοήθεια από τα νέα αποκτήματα  Αγκάνοβιτς, Ρέγες.
Επίσης ξεχώρισε ο Βασίλης Ρέντζας και ο Λελογκονόλο Μασαλέσα ενώ καλά τα πήγαν ο Γκουλουζάντε και ο Αβραάμ. Στο τέλος οι 3.000 οπαδοί της ΑΕΛ χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών και έφυγαν χαρούμενοι αφού πλέον οι περισσότερες πιθανότητες είναι με το μέρος της για την παραμονή στην κατηγορία.


Στο 9ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη φάση στο παιχνίδι όπου ο Τόνι Σίλβα πέρασε τον Αβραάμ σούταρε ωστόσο η μπάλα βρήκε στον Γιουσούφ και κατέληξε στα δίχτυα με τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι του υποδεικνύοντας τον σε θέση οφσάιντ. Στο 21ο λεπτό η ΑΕΛ με τον Αγκάνοβιτς έκανε το 1-0 αφού δέχτηκε την παράλληλη πάσα από τον Ρέντζα πλάσαρε ψύχραιμα στην δεξιά γωνία του Ναμάσκο δίνοντας το προβάδισμα στους βυσσινί. Στο επόμενο λεπτό ο Γιουσούφ ελίχθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε με το αριστερό αλλά ο Ξενοδόχοβ  μπλόκαρε αποτελεσματικά την μπάλα.Τρομερή ευκαιρία για την ΑΕΛ σημειώθηκε με το κλείσιμο του πρώτου ημιώρου αφού ο Ικάουνιεκς έβγαλε φανταστική διαγώνια μπαλιά προς τον Ναζλίδη που από δεξιά μπήκε στην περιοχή έκανε την σέντρα χωρίς όμως να τον ακολουθεί κάποιος συμπαίκτης του με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί του Λεβαδειακού. Η καλύτερη στιγμή για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 44ο λεπτό όταν ο Τόνι Σίλβα μέσα στην περιοχή σούταρε με το αριστερό ο Ξενοδόχοβ όμως του είπε "όχι" αποσοβώντας βέβαιο κίνδυνο για την εστία της ΑΕΛ. Στο επόμενο λεπτό ο Ντέλετιτς απάντησε στην χαμένη ευκαιρία του Λεβαδειακού αφού προσποιήθηκε πέρασε Τριποτσέρη και Μεντί σούταρε με το δεξί όμως ο Ναμάσκο απέκρουσε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο φτάνοντας έτσι στη λήξη του ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο μέρος, στο 54' ο Καραμπουέ πήρε την κεφαλιά ολομόναχος και αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλντι η μπάλα όμως έφυγε άουτ.Στο 60΄ο Καλτσάς από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Στο 62' ο Ντέλετιτς διεκδίκησε την μπάλα ο Στυλιάρας όμως έδωσε φάουλ δείχνοντας του την δεύτερη κίτρινη κάρτα . Στο επόμενο λεπτό ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Γιουσούφ για μαρκάρισμα  πάνω στον Ρέντζα. Στο 70΄ ο Ρέντζας με κεφαλιά έκανε το 2-1 από το ύψος του πέναλντι αφού δέχθηκε ψιλοκρεμαστή μπαλιά από τον Ναζλίδη. Στο 90΄καρδιοχτύπησαν άπαντες στο γήπεδο αφού ο Γιοβάνοβιτς πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Καραμπουέ διώχνοντας σε κόρνερ.Στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός πίεσε αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας (88′ λ.τ. Γιοβάνοβιτς), Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (77′ λ.τ. Βαρέλα), Ρέγες (54′ Γκουλουζάντε), Ναζλίδης, Ικάουνιεκς.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (77′ Μιλιάζες), Μεντί, Ουόν (34′ λ.τ. Τριποτσέρης), Νιάσε, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Σίλβα (87′ Βασιλείου), Καραμπούε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.


Διαιτητική Τριπλέτα: Δημήτρης Στυλιαράς, Αλέξανδρος Γρέβενης, Κυριάκος Μερκενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου