CRIMSON NEWS

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Πλήρωσε τα τραγικά λάθη της η ΑΕΛ

Στην 5η θέση μαζί με την Ξάνθη ανέβηκε η ΑΕΚ. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η Ένωση επικράτησε στο ΟΑΚΑ και απέναντι στη ΑΕΛ με σκορ 3-0.

Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με την ΑΕΛ να πληρώνει τα τραγικά λάθη της άμυνας και την αδυναμία στις στημένες φάσεις. Θετικός πρωταγωνιστής ο Μασαλέσα ενώ δεν φάνηκαν οι Ναζλίδης, Ικάουνιεκς, Γκουλουζάντε. Προσπάθησαν φιλότιμα οι Αβραάμ και Αγκάνοβιτς. Πλέον οι Βυσσινί εστιάζουν στα υπόλοιπα ματς ώστε να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για την παραμονή.Ο Τόμας Πέκχαρτ, εκμεταλλευόμενος ακόμη μία ασίστ του Βάργκας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 24ο λεπτό.


Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει απ’ το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως το σουτ του Λάζαρου (47’) βρήκε στο δοκάρι. Τελικά κι ενώ οι βυσσινί άρχισαν να ξεθαρρεύουν, οι παίκτες του Χιμένεθ «σφράγισαν» το τρίποντο με κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, που επέστρεψε σχεδόν μετά από τρεις μήνες με γκολ (81’), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλμέιδα (90+2') που επίσης πήρε χρόνο μετά από αρκετό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου