CRIMSON NEWS

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

"Χ"αμένος ο Άρης,ηττήθηκαν τα Τρίκαλα!


Παναιγιάλειος-ΑΟΤ 1-0

Θύελλα ο Παναιγιάλειος, επικράτησε 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.Νίκη... γενεθλίων ήθελε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα το απόγευμα της Τετάρτης (22/02). Και όχι μόνο το κατάφερε, αλλά το έκανε και με χαρακτηριστική ευκολία παρότι το αποτέλεσμα (1-0) δεν αντικατοπτρίζει κάτι τέτοιο. Η «Μαύρη Θύελλα» ήταν ψυχωμένη, διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί σε 11 αγώνες και έδωσε συνέχεια στον αγωνιστικό... κατήφορο των Θεσσαλών τους οποίους ξεπέρασε στη βαθμολογία!

Με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία, αλλά και το αήττητο εντός έδρας παρατάχθηκε ο Παναιγιάλειος απέναντι στους Θεσσαλούς. Αντίθετα, τα Τρίκαλα στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησαν την εστία του Γκαραβέλη και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 6'. Από κάθετη του Τρίγκα ο Κρητικός βγήκε στην αντεπίθεση και νίκησε τον Αποστολίδη με πλασέ. Στο 10', μάλιστα, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έσωσε την εστία του σε σουτ του Σκαρτσίλα, ενώ στην επαναφορά ο σκόρερ δεν βρήκε στόχο.

Ο προπονητής του ΑΟΤ, Αλέκος Βοσνιάδης υποχρεώθηκε στο 25' στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, αφού αποχώρησε ο τραυματίας Ριζογιάννης και στη θέση του πέρασε ο Μπαλμπόα. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί πίεσαν προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου και κυρίως με στατικές φάσεις. Ο Παναιγιάλειος κράτησε μακριά από την εστία του τους όποιους κινδύνους και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ.

Σπάρτη-'Αρης 0-0

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη και παρέμεινε για ένα μήνα χωρίς νίκη.

Πολύ κακό παιχνίδι έκανε ο Άρης την Τετάρτη (22/2) κόντρα στη Σπάρτη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 με τους Λάκωνες για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, προχώρησε σε ένα ακόμα στραβοπάτημα και παρέμεινε χωρίς νίκη για ένα μήνα (δεν υπολογίζεται το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό που είχε μεσολαβήσει). Τελευταία του ήταν στις 28 Ιανουαρίου, στο εντός έδρας ματς απέναντι στον ΟΦΗ.

Η μοναδική άξια αναφοράς ευκαιρία των «κίτρινων» καταγράφηκε στο 31'. Ο Μιλούνοβιτς από κοντά με κεφαλιά είδε τον Μελίσσα να διώχνει. Ο Μπαργκάν πήρε από κοντά το ριμπάουντ, έκανε το σουτ, απομάκρυνε πάλι ο γκολκίπερ της Σπάρτης. Κατά τα άλλα, ο Αρης είχε την κατοχή της μπάλας. Κάποια στιγμή στο πρώτο μέρος έφτασε το 60%. Αυτό όμως δεν ήταν εφικτό να τον οδηγήσει σε τέρμα. Οι Λάκωνες ήταν πολύ καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν. Απείλησαν μάλιστα στο 22' με σουτ του Αναστασόπουλου και στο 29' με τον Μπουντόπουλο.

Στο δεύτερο μέρες οι τελικές που καταγράφηκαν ήταν ακόμα λιγότερες. Για να αντιληφθείτε πόσο κακός ήταν ο Άρης, η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος έγινε στο 76' και ανήκε στη Σπάρτη. Ο Μπουντόπουλος έκανε σουτ μέσα και δεξιά από την περιοχή, για να διώξει ο Διούδης. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και παραλίγο να δεχτούν γκολ στο 83', σε σουτ του Μουζακίτη που έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ του Άρη.

Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι τέλους. Η Σπάρτη απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα και έκοψε βαθμούς από ένα ακόμα σύνολο που στοχεύει στην άνοδο στη Super League. Ο Άρης πολύ πίεση και άγχος, αντί να βελτιώσει την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, έγινε ακόμα χειρότερος

Κισσαμικός-Αχαρναϊκός 1-0

 Ο Κισσαμικός νίκησε κόπωση, αριθμητικό μειονέκτημα και Αχαρναϊκό (1-0), κατακτώντας το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Επεισοδιακό ματς έγινε την Τετάρτη (22/02) στο Μάλεμε, εκεί όπου ο Κισσαμικός υποδέχτηκε τον Αχαρναϊκό. Το ματς, άλλωστε, είχε τρία ακυρωθέντα γκολ, ένα... παρόλιγο γκολ της σεζόν και μία αποβολή, με τους Κρητικού να βγαίνουν νικητές με 1-0. Η επικράτησή τους αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς την κόπωση από το ταξίδι της επιστροφής από τις Σέρρες και το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν από το 19'!

Ο Κισσαμικός μπήκε... φουριόζος στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μίλιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Χανίων. Οι φιλοξενούμενοι πριν προλάβουν να αντιδράσουν λίγο έλειψε να δεχτούν το γκολ της χρονιάς από τακουνάκι του Μαρτίνεθ, αλλά ο Ψύχος έσωσε την εστία του. Ακολούθησαν δύο ακυρωθέντα γκολ των Μίλιτς (17'), Κίκε (18'), αλλά ένα λεπτό μετά οι «κυανόλευκοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο. Συγκεκριμένα, ο Μάντζης μέσα σε τρία λεπτά (16' και 19') δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε τον Κισσαμικό με παίκτη λιγότερο. Την αποβολή αυτή αμφισβήτησαν έντονα οι Κρητικοί, που ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το πήραμε το μήνυμα και σήμερα»...

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους στο πρώτο 45λεπτο παρότι η αποβολή αυτή αύξησε το άγχος για την επικράτηση.

Το δεύτερο ημίχρονο επεφύλασσε και τρίτο ακυρωθέν γκολ, αυτή τη φορά για τον Αχαρναϊκό, αφού δόθηκε επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ, Λαζαρίδη. Διαμαρτυρίες, όμως υπήρξαν έντονες στο 67' από πλευράς Κισσαμικού. Συγκεκριμένα, ο Κίκε έφυγε μόνος του απέναντι στον Ψύχο, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, κατάφεραν στο φινάλε να πανηγυρίσουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο γήπεδό τους, με τον Αχαρναϊκό να επιστρέφει στις ήττες έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Αχαρναϊκού.

Επίσης είχαμε και τα εξής αποτελέσματα:

Πανσεραϊκός-Καλλονή   3-1
 Αγροτικός Αστ-Ελευσίνα 1-0
 Αιγινιακός-ΟΦΗ 0-1
 Καλλιθέα-Χανιά 3-1

πηγή:flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου