CRIMSON NEWS

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

"Τελείωσαν όλα στο δεύτερο γκολ"

Την εικόνα του δευτερου ημιχρόνου κρατάει ο Σάκης Τσιώλης όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου. Επίσης τόνισε πως μετά το δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα και η ομάδα πλέον βλέπει τα επόμενα παιχνίδια. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η ΑΕΚ μετά την αλλαγή του προπονητή βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι». Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Η ομάδα ήταν μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και αλλάζοντας κάποια πράγματα είχαμε δύο πολύ καλές φάσεις για να κάνουμε το 1-1 και να δώσουμε μία άλλη εικόνα στο ματς.

Δεν έγινε αυτό και πάλι από μία στημένη φάση, όπως και στο πρώτο γκολ, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Εκεί νομίζω τέλειωσαν όλα. Στο τρίτο γκολ και πάλι από μία αδράνεια μας στοίχισε ακόμα ένα τέρμα.

Αν είναι να κρατήσουμε κάτι είναι μόνο η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Και τις δύο στιγμές που δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε για το 1-1″.

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε:

«Σήμερα δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι γιατί μπήκαν παίκτες που είχαν πολύ καιρό να παίξουν. Σήμερα ήταν η μέρα για να δείξει η ΑΕΚ ότι έχει ένα καλό ρόστερ. Είχαμε να διαχειριστούμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έπρεπε να παίξουμε το ίδιο συγκεντρωμένα όπως και με τον Ολυμπιακό.Αν δεν το κάναμε αυτό θα ήταν δύσκολο να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης ήταν δύσκολο γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε και κερδίσαμε και είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά ίσως η ΑΕΛ να μην άξιζε να δεχθεί τρία γκολ.


Δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ κάποιες φάσεις.Η ΑΕΛ έπαιξε καλά και δυνατά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου