CRIMSON NEWS

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Νοκ άουτ ο Σουλίδης για ένα μήνα!

Η χαρά της νίκης στον Απόλλωνα Λάρισας στην αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τους +4 βαθμούς με τους οποίους ξέφυγαν οι «κυανόλευκοι» από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου, μετριάσθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμού του Άκη Σουλίδη.

Ο έμπειρος μέσος της λαρισινής ομάδας στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίσθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε με έντονους πόνους.

Έχει υποστεί διάστρεμμα δεύτερου βαθμού, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει περίπου έναν μήνα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του και ο γιατρός Γιώργος Μπασδέκης θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το Θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 12 Μαρτίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Δύο συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας στην Πιερία και στόχος του είναι να μείνει αλώβητος από τις σκληρές μάχες σε Κατερίνη και Κίτρος, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα αγωνισθεί στο ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό του Μιχάλη Ζιώγα και το Σάββατο 25 του μηνός θα παίξει στο Κίτρος με την φιλόδοξη Πύδνα.

Στο παιχνίδι με τον Πιερικό, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο του Άκη Σουλίδη, όσο και του Σάκη Σάββα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Το ευχάριστο είναι πως επανέρχεται ο Μαρσέλο Πέντα και ο γκολκίπερ Γιάννης Φιρινίδης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη (19/2 15:00) αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερίνη, για την 20ή αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Βοηθοί του Δραμινού ρέφερι ορίστηκαν να είναι οι συντοπίτες του Άγγελος Ζήρδας και Κωνσταντίνος Τσακίρης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Περίανδρος Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής:

-Πιερικός - Απόλλων Λάρισας: Κοτσάνης Κωνσταντίνος (Δράμας), Ζήρδας Άγγελος (Δράμας), Τσακίρης Κων/νος (Δράμας), παρ. Πετρόπουλος Περίανδρος (Μακεδονίας).

-Αμβρακία Κωστακίων - Ολυμπιακός Βόλου: Ρούσσος-Μπεκερτζής Νικόλαος (Πρέβεζας), Κωνσταντίνου Ηλίας (Πρέβεζας), Τσόγκας Άγγελος (Πρέβεζας), παρ. Κοφίτσας Ματθαίος (Τρικάλων).

-Νίκη Βόλου - Αστέρας Πετρίτη: Τσιοφλίκη Ανδρομάχη (Λάρισας), Στάικος Κων/νος (Λάρισας), Πατέτσος Γεώργιος (Λάρισας), παρ. Μπάρας Γεώργιος (Μακεδονίας).

-Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας - Διαγόρας Σεβαστής(13:30) Βλάχος Ανδρέας (Ανατολικής Αττικής), Κάλλης Αντώνιος (Ανατολικής Αττικής), Κυριακόπουλος Στέφανος - Μάριος (Ανατολικής Αττικής), παρ. Κουζάκης Ιωάννης (Θεσσαλίας).

-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ρήγας Φεραίος: Γκορτσίλας Ευστάθιος (Μακεδονίας), Αϊνάλης Θεόδωρος (Μακεδονίας), Χαδήμογλου Αθανάσιος (Μακεδονίας), παρ. Κρίκης Ιωάννης (Τρικάλων).

-Πύδνα Κίτρους - Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου: Μπαλάσας Αστέριος (Μακεδονίας), Νταβέλας Αργύριος (Μακεδονίας), Τοροσιάδης Νικόλαος (Μακεδονίας), παρ. Καλυβιώτης Στέφανος (Καρδίτσας).

-Τηλυκράτης 2014 - Καραϊσκάκης ΑΕ: Παναγιωτόπουλος Βασίλειος (Αιτωλοακαρνανίας), Ταλανόπουλος Γεώργιος (Αιτωλοακαρνανίας), Κακατσίδης Γρηγόριος (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Χατζηνικολάου Νικόλαος (Ηπείρου).

-Εθνικός Φιλιππιάδας - Θεσπρωτός: Μάντζιος Γεώργιος (Ηπείρου), Θανασιάς Αθανάσιος (Ηπείρου), Κόλλιας Αθανάσιος (Ηπείρου), παρ. Μεριανός Ιωάννης (Κερκύρας).


Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου