CRIMSON NEWS

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η 20άδα του Απόλλωνα Λ. ενόψει Κίτρους

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (24/02) το πρωϊ, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την αποστολή...
για το παιχνίδι του Σαββάτου (25/02) με την Πύδνα στο Κίτρος, στα πλαίσια της 16ης εξ αναβολής αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με πίστη, σοβαρότητα, πειθαρχία και αποφασιστικότητα γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαίτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα και την σημασία του.

Δυστυχώς οι απουσίες είναι σημαντικές, όμως αυτό δεν πτοεί κανέναν μέσα στην "κυανόλευκη" οικογένεια, μιας και όλοι οι παίκτες, δούλεψαν και αυτήν την εβδομάδα με ζήλο, πάνω στα πλάνα του προπονητή τους και στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν.

Επανέρχεται, αφού εξέτισε την ποινή του, λόγω καρτών, ο Σάκης Σάββας.

Εκτός αποστολής για τον συγκεκριμένο αγώνα, έμειναν οι τραυματισμένοι Άκης Σουλίδης, Περικλής Μηνάς, Άγγελος Σταυράκης, Πλάτωνας Καρακατσάνης (λόγω έντονων ενοχλήσεων που είχε στους προσαγωγούς) και ο Βασίλης Μάρκος.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:


Φιρινίδης (Τ), Κουρδής (Τ), Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Mutafchiyski, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Ιβανίδης, Penta, Κυριάκος, Σάββας, Γκουντρουμπής, Διβανές, Manzano, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος και Κολοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου