CRIMSON NEWS

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

"Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Στο Μetropolis 95.5 μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης.Αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, στην μάχη της παραμονής, στην εικόνα που έχει μέχρι τωρα το πρωτάθλημα και για την βαθμολογική συγκομιδή των Βυσσινί μέχρι τώρα.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

 «Δεν είναι απλά μια νίκη είναι διπλοί οι βαθμοί. Εμείς κάναμε μια δίκαιη νίκη η οποία όμως πέρασε από πολλά κύματαΈχει μεγαλώσει η διαφορά και με βάση το πρόγραμμα νομίζω ότι η χθεσινή νίκη είναι μια βαθιά ανάσα και βλέπουμε τα πράγματα καλύτερα από ψυχολογικής άποψης.
Η εμπειρία μου  λέει ότι στις τελευταίες τέσσερις πέντε αγωνιστικές θα πέσουν έξω όποιες προβλέψεις και εάν κάνουμε. Μπορεί κάποιες ομάδες που βρίσκονται ψηλά μπορεί να μην έχουν κίνητρο βαθμολογικό και ενδεχομένως εκεί κάποιες ομάδες να μαζέψουν βαθμούς που δεν υπολογίζουν.
Είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς θα πρέπει να δίνουμε βαρύτητα σε όλες τις παραμέτρους ώστε να μην  έχουμε απρόοπτα. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να τελειώνουμε γρήγορα από αυτό. Σίγουρα έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν και άλλες ομάδες αλλά εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τα παιχνίδια.
Έχουμε τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας και πέντε εκτός. Ένας αντίπαλος όπως η Ξάνθη που είναι στην τελευταία αγωνιστική μπορεί να είναι αδιάφορη και μπορεί να είμαστε και εμείς. Από τη στιγμή που περάσαμε το σκόπελο χθες, ο κόσμος δένεται περισσότερο με αυτές τις νίκες και ξέρουμε ότι η Λάρισα όταν έχει τον κόσμο της κοντά μπορεί να κάνει το καλύτερο.
Θα υπάρξει ενδιαφέρον για την πεντάδα σίγουρα αλλά και στην κορυφή. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει μια διαφορά αλλά έχει δύσκολα παιχνίδια με έναν ΠΑΟΚ που είναι πολύ δυνατός στην Τούμπα και παίζει μέσα στη Λεωφόρο. Δεν μπορεί να κινδυνέψει αλλά όλα μπορούν να γίνουν με τόσους δυνατούς αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν πείθει από την αρχή, δεν έχει την ομάδα των προηγούμενων ετών αλλά το ενδιαφέρον είναι μέχρι που θα πάει ο ΠΑΟΚ που έχει και παίκτες που διακρίνονται και κάνουν και τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε και πιο νωρίς να έχει την εικόνα αυτή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκέφτεται και να ονειρεύεται πρωτιές στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου