CRIMSON NEWS

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Και πάλι στις νίκες η ΑΕΛ!

Δίκαιη επικράτηση για την ΑΕΛ απέναντι στον Παναιτωλικό με 1-0. Οι Βυσσινί προηγήθηκαν νωρίς και κατάφεραν να διατηρήσουν το σκορ μέχρι τέλους. Αμυντικά στημένη στο γήπεδο από τον Φέστα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά αν ήταν πιο προσεχτικοί θα είχε αυξήσει το δείκτη του σκορ. Επανήλθε το 3-5-2  με έκπληξη τον Μπάλα στο κέντρο με καλύτερη παρουσία των Πίτι, Ντέλετιτς και την αμυντική της γραμμή. Δικαιολογημένο το χειροκρότημα από τους ηρωϊκούς οπαδούς της ΑΕΛ που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στα πρώτα λεπτά η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μιλοσάβλιεβιτς να σουτάρει η μπάλα να κοντράρει και να γίνεται το 1-0. Στο 12΄ ο αγώνας διακόπηκε λόγω χρήσης δακρυγόνων εκτός του γηπέδου.    Στο 15΄ο Μάζουρεκ σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε μακριά άουτ.
Στο 60΄ ο Ντέλετιτς έκανε την προσποίηση στον Κυριακίδη τον πέρασε σούταρε σε κενή εστία η μπάλα όμως έφυγε άουτ! Στο 72΄ η μπάλα στρώθηκε ύστερα από κόντρα στον Πίτι σούταρε η προσπάθεια του κατέληξε κόρνερ αφού κόντραρε στον Ουσέρο. Στο 79΄ κερδισμένος από αλλεπάλληλες κόντρες ο Ντέλετιτς σούταρε δυνατά η μπάλα έφυγε ψηλά από τα δοκάρια του Κυριακίδη.
 

 
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας(67΄Κοέφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς, Πίτι(75΄Μόρσι) και Μιλοσάβιεβιτς
  
Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας( 70΄ Ουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντιας, Μάζουρεκ(78΄Μάνα), Μπαρμπόσα και Μοράρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου