CRIMSON NEWS

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Σκληρή ήττα για την ΑΕΛ!

 Την ήττα δέχθηκε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟ με 1-3. Κακή η ΑΕΛ νωθρή στο πρώτο μέρος ακίνδυνη επιθετικά πλήρωσε συνολικά τα αμυντικά της λάθη στο παιχνίδι αφού η ομάδα του Γιώργου Δώνη σκόραρε πανεύκολα. Στο δεύτερο μέρος είχε κάποιες αναλαμπές αλλά και πάλι εκτέθηκε από την κακή της αμυντική λειτουργία. Κανείς από τους Βυσσινί δεν ξεπέρασε την μετριότητα και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΑΕΛ.  Κακή η διαιτησία του Κομίνη ωστόσο είναι γεγονός πως ο Δώνης κοούτσαρε την ομάδα του άριστα!

Στο 6΄ ο Μπουζούκης σούταρε έξω από την περιοχή λίγοάουτ.Στο επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης ελίχθηκε σούταρε με το δεξί η μπάλα κατέληξε άουτ.Στο 27΄ ο Γιόχανσον με μια κούρσα μπήκε στην περιοχή αμαρκάριστος πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 0-1.   Στο 40΄ ο Ντέλετιτς σούταρε από μακριά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Γιόχανσον έδιωξε λανθασμένα παραλίγο η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα αλλά πήγε κόρνερ. 
Στο 58΄ τρίπλαρε τον Γρομητσάρη ο Μπουζούκης σούταρε με το δεξί η μπάλα έφυγε αδύναμα άουτ. Αλλεπάλληλες κόντρες που κερδίζει ο Γιόχανσον πλάσαρε και έκανε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό χέρι του Κολοβέτσιου καταλογίστηκε πέναλντι με τον Φατιόν να κάνει το 1-2. Στο 71΄ επέλαση του Κούνιτς σούταρε από τα δεξιά ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά όπως το ίδιο συνέβη και σε σουτ του Ντέλετιτς.  Πέναλντι για τον ΠΑΟ και 1-3 για τον ΠΑΟ.
   


AEΛ: Κριστινσον, Γκοίκοβιτς, Χούπτσεφ(50΄ Κούνιτς), Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς(83΄Κοέφ), Γρομητσάρης, Φατιόν, Μόρσι, Ντέλετιτς, Σάχιτι(45΄Λεοζίνιο),Καρανίκας

ΠΑΟ: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης(84΄Χατζηθεωδωρίδης), Μαυρομάτης, Κάτσε, Καμπέτσης(50΄Βέργος), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου