CRIMSON NEWS

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Έχασε η Κ-19 και K-17 της ΑΕΛ!


Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού νίκησε 1-0, την αντίστοιχη της ΑΕΛ, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ο Παναιτωλικός σκόραρε και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με σουτ του Νίκου Διγκόζη.


ΑΕΛ Κ19: Σουλούκος, Πλατάνας, Μαλάκος, Χ. Φουρκιώτης, Τάρτας, Μπάμης, Δάκτυλας (45’ Χαλάτσης), Βαφειάδης (88’ Μ.Διγκόζης), Πινακάς, Μουξιός, Ζιάκας (73’ Κοτσιανούλης).

Παναιτωλικός Κ19: Καλαντζής, Ντόβας, Μπακαδήμας, Δ. Γιαννιώτης, Γρηγοριάδης, Νταλακούρας, Τσιαντής (60’ Αλομπισάτ), Φυτόπουλος, Καββαδίας, Φραντζέσκος (84’ Πατίλας), Ν. Διγκόζης (74’ Παναγιωτίδης).
 aelole.gr

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν οι νεαροί παίκτες της Α.Ε.Λ.

στην Ξάνθη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-2.



Το σκορ για τους Ακρίτες άνοιξε ο Κοτόπουλος μόλις στο 1ο λεπτό του ματς.

Η απάντηση της Α.Ε.Λ. ήταν άμεση, με τον Κερίμι να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 16′, όμως 1 λεπτό μετά ο Κοτόπουλος έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του.


Στο 32′ ο Τσιεγγελίδης με προβολή έκανε το 3-1, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.


Στην επανάληψη, οι Λαρισαίοι του Κώστα Ταξιάρχη, προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν με τον Ζοτάι στο 67′, αλλά στο 71′ ο Γκαρνέτα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.


Οι μικροί της Α.Ε.Λ. έδειξαν ότι αρχίζουν παιχνίδι με παιχνίδι να αποκτούν συνοχή και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους για να βρεθούν στο επιθυμητό επίπεδο που όλοι μέσα στην "βυσσινί" οικογένεια, επιθυμούν.

Στο χέρι τους λοιπόν είναι, να αλλάξουν την αρχική αγωνιστική τους, εικόνα.

Ξάνθη: Κοτσάκης, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης, Μπαζοΐδης (60′ Χασάνογλου), Δημητριάδης (68′ Ιγνατιάδης), Γκαρνέτας (75′ Ασήμογλου), Τσιτσεκίδης (57′ Μολώνης), Κοτόπουλος (46′ Τσιπούρας).

Α.Ε.Λ.: Νικολακούλης, Χατζής (46′ Σταύρος), Παρασχόπουλος, Κερίμ, Τέλιος, Γώγος (23′ λ.τρ.Μαγιάκος), Αετόπουλος (73′ Ριζούλης), Μιλτιάδης, Δρόσος (53′ Χουλιαρόπουλος), Κορτσάρι (83′ Ταμπόσης), Ζοτάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου