CRIMSON NEWS

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Σαν "σίφουνας" πέρασε από την Ριζούπολη!

Μέσα σε διάστημα 13 λεπτών «καθάρισε» ο Πανιώνιος στη Ριζούπολη και έριξε το πρώτο «τρίποντο» στο σακούλι του στη φετινή κούρσα της Super League.

Με πρωταγωνιστή – σκόρερ τον Ντουρμισάι και άξιους συμπαραστάτες τους Σπιριντόνοβιτς και Τσιλούλη που «έκοβαν – έραβαν» στο χώρο του κέντρου, η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 37ο και 50ο λεπτό και έγειρε πρόωρα υπέρ της την πλάστιγγα για την πρώτη (ξεκούραστη) νίκη στο πρωτάθλημα. 

Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στο α΄ημίχρονο σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες.

Ο Απόλλων έγραψε στο κοντέρ οκτώ τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι επτά on target, ενώ ο Πανιώνιος είχε έξι τελικές ξεκλειδώνοντας την άμυνα των γηπεδούχων στο 37ο λεπτό με δράστη τον Ντουρμισάι.

Παρεμπιπτόντως και για να είμαστε δίκαιοι, το…μισό γκολ ανήκει στον Σπιριντόνοβιτς που με έξοχο ενέργεια και ασίστ πάσα δημιούργησε ρήγμα στην άμυνα του Απόλλωνα και προσέφερε έτοιμο γκολάκι στο…πιάτο στον Αλβανό στράικερ.

Οι Νεοσμυρνιώτες λίγο έλειψε να πάνε με…αέρα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ωστόσο και να βάλουν ακόμα πιο γερές βάσεις για τη νίκη, ωστόσο ο Χουάντερσον και το οριζόντιο δοκάρι στέρησαν το γκολ από τον δαιμόνιο Σπιριντόνοβιτς.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 50ο λεπτό και πάλι με τον Ντουρμισάι και κάπου εκεί η σεμνή τελετή επί της ουσίας έλαβε τέλος. Όσο κι αν προσπάθησε ο Μοντεαγούδο από τον πάγκο και οι παίκτες του στο χορτάρι, ο Πανιώνιος δεν είχε κανένα πρόβλημα να συντηρήσει το υπέρ του 2-0 και να…σπάσει το ρόδι!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει με το «κουλουράκι» στη στήλη με τους βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές και δεδομένου πως ακολουθούν παιχνίδια με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, έχει μπροστά της ένα…βουνό για να καταφέρει να πατήσει γερά στα πόδια της και να μην χάσει πολύ γρήγορα το τρένο της σωτηρίας.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου