CRIMSON NEWS

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η παρουσίαση των νεαποκτηθέντων

Στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/09)

η παρουσίαση των τελευταίων αποκτημάτων της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., δηλαδή όσοι αποκτήθηκαν μετά τα τέλη Ιουλίου, ήτοι οι Piti, Παϊτέρης, Kristinsson, Kunic, Νunic, Αcosta, Τριποτσέρης, Μπέρτος, Μπαργκάν και Coeff.


Την παρουσίαση έκανε, απουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος και αναφέρθηκε στα νέα αποκτήματα και για το τι πρέπει να κάνουν (αν και οι περισσότεροι το έχουν πράξει ήδη) προκειμένου να αφομοιώσουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, όπως τόνισε ο διεθνής αρχηγός της Α.Ε.Λ.


Κατόπιν αφού σύστησε ξεχωριστά έναν - έναν τους παίκτες, ευχήθηκε να έχουν όλοι τους μια καλή σεζόν και να προσπαθήσουν, από κοινού για την όσο καλύτερη πορεία της Α.Ε.Λ. φέτος.

Διευκρίνισε δε, ότι τα όσα ακούγονται για τον ίδιο, ότι σταματάει το ποδόσφαιρο και θα ασχοληθεί από άλλο διοικητικό πόστο της ομάδος, δεν έχουν καμμία βάση και ότι τα "θέλω" τα δικά του, είναι να βοηθήσει τουλάχιστον για φέτος, την Α.Ε.Λ. μέσα από τις τέσσερις γραμμές και ..."του χρόνου βλέπουμε", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι είναι έτοιμος και βλέπει ότι στο επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι θα είναι σε θέση να επιστρέφει στην ενδεκάδα εφόσον το κρίνει φυσικά και ο προπονητής του.

Επίσης μίλησαν και όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες με κοινό παρανομαστή των δηλώσεων τους, το άριστο κλίμα που βρήκαν στην Α.Ε.Λ. και την προσπάθεια που θα καταβάλλουν ώστε να βοηθήσουν τον λαρισινό σύλλογο, για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Παλαιοχωρλίδης και ο εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Καλογιάννης.
crimson scorer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου