CRIMSON NEWS

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

H πρόταση Ολυμπιακού και Κοπεγχάγης για Μασούρα!

Ο 21χρονος δεξιός μπακ χαφ της θεσσαλικής ομάδας έχει «φτιάξει» καλό όνομα και εκτός από τον Ολυμπιακό, κέντρισε (και) το ενδιαφέρον και της δανέζικης ομάδας.

Να θυμίσω πως σε ό,τι αφορά τις ματιές της πειραϊκής ομάδας, εκτός από τον Αλέξη Κούγια που έχει να λέει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την πειραϊκή ομάδα, ιαματικές πηγές από της Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό, έχουν μεταφέρει στην στήλη πως ο παίκτης κόντρα σε όσα κυκλοφορούν και γράφονται δεν έχει συμφωνηθεί (τουλάχιστον επί του παρόντος) να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι το προσεχές καλοκαίρι.

Εν ολίγοις, ο Μασούρας δεν είναι «λογοδοσμένος» με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το καρτελάκι που του έχει κολλήσει ο Κούγιας στη…βιτρίνα της ΑΕΛ, κοστολογείται με 1,5 εκατ. ευρώ.

Μια φορά στην Κοπεγχάγη πέρασαν και στο…παρασύνθημα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, στέλνοντας το μήνυμα πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 750 χιλιάρικα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Κάτι περισσότερο ασφαλώς θα γνωρίζουν οι ατζέντηδες (ένας Κύπριος και ο Αυστριακός Φρανκ Σράιερ) που χειρίζονται την υπόθεση. Χρήματα που όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, δεν καλύπτουν τα «θέλω» του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ.

Κι ενώ οι Δανοί το πιθανότερο είναι πως θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Μασούρα, στις όχθες του Πηνειού υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν να λένε στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους πως με 500 χιλιάρικα «ζεστά» και 4 παίκτες δανεικούς (και πληρωμένους) από τον Ολυμπιακό, ο Αλέξης θα έμπαινε σε σοβαρές σκέψεις να φορέσει την…κορδέλα στον Μασούρα και να τον στείλει «συστημένο» για υπογραφές στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

marca sl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου